Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Andrea Pálffy-Belányi: Prepustili ju z nemocnice! Ale bez Saskie...

Andrea strávila v nemocnici sedem dní. Zobraziť galériu (17)
Andrea strávila v nemocnici sedem dní.

BRATISLAVA - Len sedem dní po pôrode cisárskym rezom včera novopečenú mamičku Andreu Pálffy-Belányi (30) prepustili z gynekológie.

Malá Saskia, jej prvorodené dieťa, ostáva aj naďalej v inkubátore na jednotke intenzívnej starostlivosti. Mamička môže svoje bábätko navštíviť kedykoľvek. Rovnako, ako aj hrdý otec Žigo Pálffy(34). „O súkromí mojej dcéry sa zhovárať nebudem,“ reagovala stará mama Mária Belányiová. Ani starý otec Žigmund Pálffy sa nechcel o neveste ani vnučke zhovárať. Povedal len: „Vás zaujímajú stále takéto hovadiny.“ Samotná mamička tiež nebola zhovorčivá a o tom, že ju z pôrodnice už prepustili, nič nevedeli ani jej kolegovia z televízie TA 3.

Podľa zistení Nového Času včera Andreu oficiálne prepustili z bratislavskej pôrodnice. Za normálnych okolností by sa prominentná pacientka už nemala zdržiavať na lôžkovom oddelení šestonedelia. Andrea však môže svoju dcérku, ktorá sa narodila v 32. týždni tehotenstva, navštevovať denne. Ale na noc by ju už mala nechať výhradne v opatere lekárov a odísť domov. Dievčatko je stále v inkubátore a môže tam zostať aj niekoľko týždňov. Všetko závisí od toho, ako sa bude vyvíjať a či sa jeho zdravotný stav komplikuje.

Najočakávanejšie dieťa Slovenska sa narodilo v utorok 2. januára krátko pred pol desiatou v nemocnici na Antolskej. Moderátorka bola hospitalizovaná od decembra v súkromnom sanatóriu Koch. Do pôrodnice ju previezli po tom, ako jej odtiekla plodová voda. Saskia prišla na svet predčasne cisárskym rezom. Ešte cez víkend ich obe navštívili v nemocnici starí rodičia Belányiovci. Hrdý otec Žigo chodil za svojimi dievčatami aj niekoľkokrát za deň. Dokonca sa postaral aj o to, aby bolo 4. poschodie gynekologicko-pôrodníckej kliniky pre verejnosť uzavreté na niekoľko hodín.

Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!
Andrea Pálffy-Belányi: Prepustili ju
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu