Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Budúci otecko Pálffy: Prespáva v sanatóriu s Andreou!

Andrea musí zostať v sanatóriu až do pôrodu. Zobraziť galériu (10)
Andrea musí zostať v sanatóriu až do pôrodu.

BRATISLAVA - Láskavé objatie manžela jej dáva silu vydržať chvíle plné obáv o svoje nenarodené dieťa.

Možno aj preto sa zdravotný stav moderátorky Andrey Pálffy-Belányi (30) a bábätka, ktoré nosí už osem mesiacov pod srdcom, stabilizoval. Budúci rodičia si tak môžu vydýchnúť. Napriek tomu však Andrea zostáva v sanatóriu, kde na ňu dohliada tím špecialistov, naďalej! Kedy sa bude môcť vrátiť domov? Nemôžu už nastať ďalšie komplikácie?

Sympatická moderátorka a nastávajúca mamička Andrea Pálffy-Belányi leží v súkromnom sanatóriu Koch na bratislavských Palisádach už niekoľko dní. Má rizikové tehotenstvo. Povráva sa, že jej dieťatko má komplikácie s obličkami. „Nedá sa to potvrdiť ani vyvrátiť. Pokojne to môžu byť aj iné komplikácie. V každom prípade však určite v sanatóriu neleží len tak pre nič za nič,“ prezrádza Novému Času dobre informovaný zdroj z okolia prominentnej pacientky. Vie aj to, že zdravotný stav atraktívnej mamičky a manželky známeho hokejistu Žigmunda Pálffyho je stabilizovaný a nemali by hroziť už žiadne ďalšie komplikácie.

„Andrea však pre istotu zostane v sanatóriu až do pôrodu,“ hovorí zdroj Nového Času. Našťastie moderátorka má samostatnú izbu a maximálny komfort. „Žigmund za ňou neustále chodí. Párkrát tu už aj nocoval. Je vidieť, že im veľmi záleží na tom, aby všetko dobre dopadlo a dieťa sa narodilo zdravé,“ chváli prístup manželov Pálffyovcov zdroj pohybujúci sa v blízkosti pacientky. O budúcu rodinku je vraj veľmi dobre postarané, správajú sa k nim ako vo vatičke. Bodaj by aj nie, veď možno sa im narodí malý úspešný hokejista či malá moderátorka...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu