Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Šťastní Pálffyovci: Dcéra je zachránená!

Andrea Pálffy-Belányi
Andrea Pálffy-Belányi

BRATISLAVA - Manželia Pálffyovci si už môžu vydýchnuť. Ich obavy o zdravie predčasne narodenej dcérky Saskie boli našťastie zbytočné.

Nový Čas získal informácie o tom, že trojdňovému bábätku nehrozia žiadne komplikácie a všetko nasvedčuje tomu, že moderátorka TA3 bude môcť so svojou ratolesťou opustiť bratislavskú nemocnicu na Antolskej ulici už o niekoľko dní.

Podľa informácií Nového Času je Saskia, ktorá sa pýtala na svet o mesiac skôr, mimo nebezpečenstva. „Bábätko dýcha samo, pľúca má dobre vyvinuté a nemá žiadne zdravotné problémy,“ prezradil zdroj Nového Času. Svoje dievčatá navštevuje v nemocnici po dramatickom pôrode aj šťastný otecko Žigmund Pálffy (34), dokonca aj dva razy denne. Andrea bola od decembra hospitalizovaná v súkromnom sanatóriu Koch. V utorok jej nečakane odtiekla plodová voda a previezli ju do petržalskej nemocnice. Saskia sa narodila cisárskym rezom v 32. týždni. Vážila 3 kilogramy a merala 50 cm.

Pálffy včera opäť zavítal na novorodenecké oddelenie, kde sa starajú o jeho dcérku. Najskôr zašiel po manželku Andreu (30) do nemocničnej izby a spolu zašli za malou Saskiou. Bábätko je zatiaľ v inkubátore na jednotke intenzívnej starostlivosti. Otecko potom odprevadil svoju polovičku do izby a nemocnicu opustil. „Naša radosť je samozrejme veľká, ale trochu opatrná, lebo sa narodila o pár týždňov skôr. Verím, že o niekoľko dní alebo o pár týždňov bude všetko v poriadku,“ povedala Andrea pre televíziu TA3 deň po pôrode. Svoju radosť neskrýval ani Žigo, ktorý tvrdil, že sa cíti ako šťastný otec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu