Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Tu strážia dieťa Pálffyovcov

Žigo vybralpre svoju Andreu a budúceho potomka najluxusnejšie gynekologicko-pôrodnícke zariadenie. Zobraziť galériu (6)
Žigo vybralpre svoju Andreu a budúceho potomka najluxusnejšie gynekologicko-pôrodnícke zariadenie.

BRATISLAVA - Budúca mamička, moderátorka Andrea Pálffy-Belányi (30), nosí pod srdcom najsledovanejšie dieťa na Slovensku!

Jej prvej ratolesti venujú lekári zo známeho súkromného sanatória Koch v Bratislave toľkú starostlivosť, akú dosiaľ azda ešte žiadnemu malému Slovákovi. Prísny odborný dohľad nad svojou rodinkou nariadil samotný otec, hokejista Žigmund Pálffy (34). Ten pre dieťa a manželku vybral to najprepychovejšie zariadenie na Slovensku. A pre pohodlie svojej rodinky bez mihnutia oka platí denne tisícky korún!

Podľa zistení Nového Času vyjde Žiga trojmesačná hospitalizácia jeho manželky Andrey až na 100-tisíc korún! Táto suma zahŕňa okrem nákladov na moderátorkino ubytovanie v nadštandardnej izbe s hotelovými službami (televízor s káblovou prípojkou, výmena uterákov, posteľnej bielizne a nočnej košele podľa potreby, donáška dennej tlače) aj výdaje súvisiace s pôrodom Ziggyho a Andreinho potomka. Kým jeden deň v luxusnej gynekologicko-pôrodníckej nemocnici stojí klienta tisíc korún, za pôrod si tu účtujú dvanásť tisícok, za výber pôrodníka päťtisíc a ďalšie dve tisícky, ak si klientka zariadenia určí pôrodnú asistentku a zdravotnú sestru.

Televízna moderátorka je v rukách špecialistov od decembra. Lekári permanentne monitorujú jej zdravotný stav. „Denne robia jej i plodu niekoľko vyšetrení. Nástojil na tom Žigo, lebo chce, aby Andrea dostala tú najlepšiu opateru,“ prezradil Novému Času dôverný rodinný známy Pálffyovcov.

Podľa najnovších informácií predčasná hospitalizácia budúcej mamičky nebola zapríčinená zdravotnými komplikáciami plodu, ale prehnanou starostlivosťou Žigmunda Pálffyho o Andreu a dieťa. Ten chodí do sanatória niekoľkokrát denne a vždy sa zaujíma aj o výsledky vyšetrení. Prístup médií k prominentnej pacientke je zakázaný a ani Andrea nemôže chodiť na prechádzky do priľahlého parku. Čerstvý vzduch si môže vychutnávať len na balkóne svojej nemocničnej izby. A tak to bude zrejme až do marca, keď má priviesť na svet svoje prvé dieťa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu