Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Letisko zaliala čudná zelená tekutina: Cestujúci zostali ako obarení! Keď uvidíte FOTO, pochopíte prečo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MIAMI – Cestujúci na medzinárodnom letisku v Miami zažili v Deň nezávislosti 4. júla poriadny šok. Podlahu totiž pokryla čudná zelená tekutina, ktorá pripomínala sliz. Video z incidentu sa stalo na sociálnych sieťach virálne.

Na záberoch vidno obrovské zelené kaluže na zemi, ako aj stekajúce kvapky zo stropu. Zároveň počuť cestujúcich, ako komentujú bizarný výjav. „To je doslova šialené,“ povedal jeden z návštevníkov medzinárodného letiska v Miami. Druhého počuť, ako hovorí: „Preboha, pozri sa na letisko. Čo sa stalo?“ Napriek tomu, že záhadná tekutina zneistila ľudí predovšetkým kvôli svojej zelenej farbe, pracovníci letiska všetkých ubezpečili, že nie je nebezpečná.

Letecké oddelenie Miami-Dade vo vyhlásení pre portál Unilad uviedlo: „Približne o 9:00 vo štvrtok 4. júla dostalo oddelenie letectva Miami-Dade správy o prasknutom potrubí v hale G. Okamžite boli vyslané posádky, aby to prešetrili a čistenie bolo ukončené do 10:30. Kvapalinou bola voda z klimatizačného systému so zeleným farbivom, takže ak niekedy dôjde k úniku, dá sa vystopovať k jeho zdroju.“ Čistenie údajne nenarušilo prevádzku letisku.

Na sociálnej sieti X predstavitelia leteckého oddelenia poďakovali cestujúcim za ich trpezlivosť. Niektorí komentujúci však boli stále zmätení čudnou farbou tekutiny. Pracovníci letiska preto v komentári vysvetlili: „Personál údržby zvyčajne vstrekuje farbivo do chladiacich vodovodných potrubí, aby ľahko odhalil menšie úniky. Táto tekutina nepredstavovala žiadnu hrozbu pre cestujúcich a nebola v žiadnom prípade nebezpečná.“

Viac o téme: KlimatizáciaLetiskoTekutina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu