Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Bratislavské letisko rozširuje kapacity o 338 parkovacích miest

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Letisko M. R. Štefánika v Bratislave rozširuje parkovacie kapacity o 338 miest. Počas letnej sezóny ponúka najnovšie aj službu bezplatného odvozu mikrobusom priamo z parkoviska letiska až k odletovej hale. V stredu o tom informoval generálny riaditeľ bratislavského letiska Dušan Novota.

"V období od júna do konca septembra zaznamenávame zvýšený záujem cestujúcej verejnosti o parkovacie miesta na letisku v Bratislave. Počas leta preto ponúkame cestujúcim aj možnosť zaparkovať na parkovisku P3, ktoré sa nachádza tri minúty jazdy od letiska, návštevníkom letiska následne zabezpečíme odvoz," uviedol Novota.Návštevníci môžu podľa neho po zaparkovaní na parkovisku P3 kontaktovať vodiča osemmiestneho mikrobusu, ktorý vyzdvihne cestujúcich a ich batožiny z parkoviska a následne ich odvezie priamo k odletovej hale. Po prílete ich mikrobus odvezie naspäť na parkovisko.

Bratislavské letisko rozširuje kapacity
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

Zároveň dodal, že parkovacie miesta na všetkých troch parkoviskách si môžu cestujúci rezervovať aj online cez stránku letiska.Pre cestujúcich je k dispozícii parkovisko P1 s kapacitou 106 parkovacích miest, ktoré slúži na krátkodobé parkovanie počas dňa a umožňuje naloženie či vyloženie ľudí do 15 minút zdarma. Okrem toho poskytuje aj hodinu parkovania zadarmo pre ŤZP osoby. Parkovisko P2 ponúka 670 parkovacích miest pre dlhodobé parkovanie áut. Najnovšie otvorené parkovisko P3 je cenovo najvýhodnejšie, avšak od terminálu vzdialené až 1,5 km. Celková kapacita parkovísk pre verejnosť sa tak zvýšila na 1114 miest.

Viac o téme: ParkovanieLetiskoParkovacie miestaLetisko M. R. ŠtefánikaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu