Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Vyzerá ako Tatko Šmolko!

Paul Karason vyzerá ako tatko Šmolko.
Paul Karason vyzerá ako tatko Šmolko.

Keď ľudia stretávajú na ulici Paula Karasona (57) z amerického mesta Madera, hovoria si, že je na také vtipy už starý. Má totiž na modro sfarbenú tvár, ako keby práve účinkoval v nejakom cirkuse. Vinu však nesie voda so striebrom, ktorou si chcel čistiť pleť.

Paul už od detstva trpel problémami s pleťou. Aby mal póry na koži čisté a bez vyrážok, pil tzv. striebornú vodu, tekutinu, ktorá bola v minulosti používaná na potláčanie infekcií a dnes je v malých dávkach použitá v homeopatických liekoch.

Obsahuje koloidné striebro, ktoré sa postupne ukladalo práve v pokožke tváre, ktorá viac a viac modrala. Zatiaľ čo zostatok tela má Paul nedotknutý, už štrnásť rokov vyzerá jeho tvár tak, že by ňou mohol potešiť Paris Hilton (26), ktorá nedávno vyhlásila, že verí v existenciu Šmolkov.

Paul odmieta lekárom uveriť a je presvedčený, že jeho pitie striebornej vody za nič nemôže, ale na vine sú naopak krémy na tvár. Tvár mu zmodrala tak pomaly, že si neuvedomoval zmenu farby, až ho na to upozornil kamarát, s ktorým sa dlho nevidel. Vtedy však už bolo neskoro.

Jeho priateľka Jackie Northup hovorí, že už si na svojho "tatka Šmolka" zvykla. "Dnes si tú farbu uvedomím len vo chvíli, keď si všimnem, ako na neho ľudia užasnuto zízajú," smeje sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu