Nedeľa15. september 2024, meniny má Jolana, zajtra Ľudmila

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý ohrozoval okolie strelnou zbraňou

(Zdroj: Getty Images)

BERLÍN – Špeciálna policajná jednotka v Berlíne v sobotu zastrelila 46-ročného muža, ktorý sa inému mužovi údajne vyhrážal strelnou zbraňou. Informujeme na základe správy agentúry DPA.

Špeciálna jednotka vstúpila do bytu v berlínskej štvrti Nikolassee na základe príkazu súdu. Muž na policajtov okamžite začal strieľať z pištole, uvádza vyhlásenie prokuratúry vydané v sobotu v noci. "Príslušníci špeciálnej jednotky streľbu opätovali a muža zastrelili," pokračuje vyhlásenie. Prípad vyšetruje oddelenie vrážd. Podozrivý 46-ročný muž v sobotu ráno v kempingu pre karavany údajne zbraňou ohrozoval 49-ročného muža. "Tomu sa útočníka podarilo odohnať a zavolal políciu," dodáva vyhlásenie.

Na mieste bolo niekoľko sanitiek a vrtuľník

"(Obeť útoku) 49-ročný muž neutrpel žiadne zranenia a podozrivého 46-ročného muža sledoval do paneláku na ulici Dreilindenstraße. Podozrivý neotváral dvere, špeciálna jednotka preto do bytu popoludní vnikla násilím," dodáva vyhlásenie. Reportér agentúry DPA počul z paneláku niekoľko rán, ktoré pripomínali výstrely. Na mieste bolo prítomných niekoľko sanitiek a vrtuľník leteckej záchrannej služby.

Viac o téme: StreľbaPolícia Nemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu