Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Polícia pátra po nezvestnej Jennifer Lauren Nagyovej z Prievidze

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

PRIEVIDZA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 19-ročnej Jennifer Lauren Nagyovej z Prievidze. Nezvestná je od piatka od 7.00 h. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Aktualizácia 2.9.2024 Polícia odvolala pátranie po nezvestnej 19-ročnej Jennifer Lauren Nagyovej z Prievidze. Dievča sa našlo a je v poriadku. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. Mladá žena bola nezvestná od 30. augusta. 

Jennifer odišla z miesta trvalého bydliska v piatok ráno, nevzala si so sebou ani mobilný telefón. Vysoká je 175 centimetrov, má krátke čierne kučeravé vlasy, tmavomodré oči. Na ruke má tetovanie v tvare pavúka. Naposledy mala oblečené tmavomodré kárované nohavice, tzv. mrkváče, čiernu mikinu s nápisom Levis na hrudi a obuté mala čierne tenisky.

 

AK STE VIDELI JENNIFER, DAJTE NÁM O TOM VEDIEŤ 🙏 ➡19 – ročná Jennifer Lauren NAGYOVÁ z Prievidze bola naposledy videná...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, August 30, 2024

"Akékoľvek informácie o pobyte a pohybe nezvestnej je možné oznámiť na telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti trenčianskej krajskej polície," doplnila Kuzmová.

Viac o téme: PolíciaPrievidzaPátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu