Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Po brutálnom útoku na kúpalisku: Zápasníkovi Růžičkovi sa posmieva celý internet

MMA zápasník Tadeáš
MMA zápasník Tadeáš "Mawar" Růžička napadol s dvomi kumpánmi muža na kúpalisku. Ten skončil s početnými zlomeninami v tvárovej časti. (Zdroj: Facebook/Krimi Zprávy)

PRAHA - V Česku sa odohrala bitka na pražskom kúpalisku Petynka. Bol do nej zapletený aj známy zápasník MMA Tadeáš Růžička (26). On a dvaja ďalší jeho spoločníci mali obťažovať dievča, potom zbili muža, ktorý sa dievčaťa zastal. Za ublíženie na zdraví a výtržníctvo mu hrozia tri roky väzenia. Okrem toho sa do neho pustili aj ľudia na sociálnych sieťach.

„Trojica mužov tam začala slovne obťažovať mladé dievča, ktoré sa následne zastal poškodený. Agresori boli v presile a začali na poškodeného pľuvať a následne ho aj napádať,“ popísal hovorca polície Richard Hrdina incident pre CNN Prima NEWS.

Český zápasník MMA Tadeáš "Mawar" Růžička napadol na kúpalisku muža (Zdroj: Policie České republiky)

Lenže nezostalo len pri pľuvancoch. Mladíci začali muža napádať aj fyzicky. Dostal niekoľko faciek a rán pesťou. Všetko zakončil Růžička, ktorý sériou úderou a kopancou poslal odvážneho muža k zemi. Potom ako "skutočný hrdina" utiekol z kúpaliska a ukryl sa v kríkoch.

Kritika na sociálnych sieťach

Ako píše extra.cz, fanúšikovia bojových športov si Růžičku poriadne podali. "Veľký borec, v ružových plavkách sa schovať v kroví," vysmial sa napríklad zápasníkovi Marek. "Robíš frajera 3 na 1 a potom utekáš ako malé dievča. Nech ťa už zatvoria, dement, potom sa snáď už preberieš," napísal ďalší užívateľ. "Opäť si napadol bezbranného muža, ktorý sa zastal cudzej ženy, ktorú ste slovne napadli. No si fakt borec. Nakoniec budeš zápasiť v krime s Kotlárom. Je veľká škoda, že zahadzuješ talent, ktorý máš," napísala zas sklamaná Andrea.

Vyvádzal aj pred útokom

Návštevníci kúpaliska však na Tadeáša Růžičku prezradili aj ďalšie šokujúce veci. Informoval o tom web PrahaIN. Niekoľko návštevníkov uviedlo, že trojica bitkárov sa ešte pred útokom správala ohavne. „Prišli a správali sa veľmi divne. Všimli si ich všetci, pretože bolo vidieť, že hľadajú nejaký konflikt. Čo viem, močili, kde nemali,“ uviedol jeden zdroj. Okrem iného mali muži močiť medzi dekami.

Očití svedkovia sa pre PrahaIn vyjadrili aj k útoku na muža, ktorý chránil mladé dievča. „Tam išlo o to, že pohľadná Rómka hovorila s bielym chalanom. Tí dvaja s pánom Ružičkou boli zrejme tiež Rómovia, pretože na ňu začali pokrikovať, nech sa nebaví s tým gádžom, čo to predvádza a podobne, to už bolo jasné, že k niečomu dôjde,“ popísal jeden zo svedkov.

Mal mať ďalšie zápasy

Růžičku čakajú ďalšie zápasy. Niektorí mu prajú, aby dostal od ďalšieho súpera, kickboxera Vašeka Siváka poriadnu bitku. Lenže Růžička je už v podmienke a za napadnutie na kúpalisku mu hrozia až tri roky väzenia.

Viac o téme: NapadnutieTadeáš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu