Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Ceny na slovenských kúpaliskách sa zbláznili: TOTO si pýtajú za vyprážaný syr, nechytajú sa ani výlety v zahraničí!

Ceny na bratislavských Zlatých pieskoch vyrazili zákazníkovi dych
Ceny na bratislavských Zlatých pieskoch vyrazili zákazníkovi dych (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA – Leto je v plnom prúde a horúce dni ľudia trávia nielen na dovolenkách, ale aj doma na jazerách a kúpaliskách. Cenová politika, ktorú si v bufetoch zvolili sa ale skôr približuje výletom ďaleko za oceánom. Na sociálnej sieti Facebook sa takto pochválil jeden z návštevníkov Zlatých pieskov, ktorému ceny doslova vyrazili dych.

Pri príspevku v skupine "Nekŕmte nás odpadom" sa už s komentármi roztrhlo vrece. Zákazník bufetu na Zlatých pieskoch sa pochválil s pokladničným bločkom a sumou za dve porcie vyprážaného syra, hranoliek a nápoja. A nielen to! Pozastavuje sa aj nad vstupným vo výške 5 eur ako aj nad rovnakou sumou za parkovné. Dúfali, že keď navštívia obľúbené miesto po dlhom čase a dajú si „bufetový obed“, cena bude viac ako prívetivá, no opak bol pravdou.

Horskí a leteckí záchranári pomáhali 14-ročnému chlapcovi, chcel sám vystúpiť na Rysy (Zdroj: Horská záchranná služba)

Podľa zákazníka bol cenník zverejnený príliš malými písmenami, ale povedali si, že za porciu dvoch vyprážaných syrov s hranolkami, jedno veľké pivo a jednu veľkú kofolu nemôžu zaplatiť viac ako 25 alebo 30 eur. Konečná suma, ktorú ale bufetárka zahlásila bola 36,80 eur. Na pokladničnom bločku ich prekvapila rozpísaná suma za vyprážaný syr v hodnote 11 eur a zvlášť hranoliek v hodnote 3,50 eur. Za tatársku omáčku si dokonca priplatili. Suma za jeden obed sa tak vyšplhala na 15,50 eur, ďalšie eurá si však priplatili za nápoje (3,30 za pohár veľkého piva a 2,50 za kofolu).

 

Od Vás: Počas víkendu sme po 27 rokoch zavítali na "kúpalisko" Zlaté piesky. Nešli sme sa kúpať, ale stretnúť sa tam so...

Posted by Nekŕmte nás odpadom on Friday, August 2, 2024

Zákazník sa však posťažoval aj na kvalitu a tvrdil, že kofola bola vlažná a „vyprchaná“. A porovnal ceny s tými zahraničnými. V reštaurácii rýchleho občerstvenia v Disneylande údajne za porciu malých kúskov mäsa s hranolkami zaplatili 16 eur, no v bufete pri jazere vraj rovnakú sumu ani zďaleka netipoval. Na záver už len dodal, že ich výlet aj s parkovaním vyšiel pre dvoch na 51 eur a hoci Zlaté piesky navštívili po dlhšom čase, údajne je to aj naposledy.

Viac o téme: KúpaliskoJazeroZlaté pieskyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu