Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Strýko nakakal do hrnčeka a teta to zjedla, šokovalo dievčatko (8)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/MOST - Neuveriteľné zvrhlosti sa diali v českom meste Most. Alfred (37), ktorý mal strážiť dve malé netere, si namiesto toho zavolal do bytu priateľku Luciu a dievčatká zapojil do praktík, z ktorých sa budú spamätávať roky.

Všetky hrozné činy sa odohrávali za zatvorenými dverami bytu v apríli a v máji minulého roka. Alfred býval u svojej sestry a svoje netere (4,8) občas strážil.

Keď rodičia neboli doma, s dievčatkami mal sledovať pornofilmy a staršie z dievčat nútil opakovať všetky praktiky, ktoré videlo. Dievčine mal strkať do vagíny vibrátor, súložiť s ňou a vyžadovať po nej orálny sex. O šokujúcom prípade informoval portál denik.cz.

Sexuálnych hier sa mala zúčasniť aj Alfredova priateľka Lucia. Pred dievčatami s ním údajne súložila, močila a dokonca pojedala exkrementy.

Na celý prípad sa prišlo vtedy, keď jedno z dievčatiek začalo v škole potierať steny výkalmi. Keď sa ho učiteľky spýtali, prečo to robí, odpovedalo, že majú so strýkom "veľké tajomstvo". Netrvalo dlho a vydesené pedagogičky vedeli všetko.

Zvrhlému strýkovi už súd pred časom vymeral 10,5 roka za mrežami, na rad teraz prišla jeho priateľka. Staršie dievčatko ju pri výpovedi nešetrilo. "Tetu Lucku" spoľahlivo identifikovalo a popísalo aj, čo sa v byte dialo.

"Strýko nakakal do hrnčeka a teta to zjedla. Tie hračky, taký valček, boli pre tetu, keby sa jej to páčilo," popisovalo udalosti. Lucia pri výpovedi všetko odmietla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu