Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

TOPKY tohto týždňa: Svadba promi dvojice, nahá Catherine Zeta-Jones a smutný pohľad na Harrisona Forda!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa rozvírili vlny šoubiznisu viaceré správy. Medzi tie najväčšie patrili novinky o svadbe známej herečky Rebel Wilson, šteklivý darček Michaela Douglasa, ktorý dostal od svojej manželky Catherine Zeta-Jones či najnovšie zábery Harrisona Forda, ktoré rozosmutnili mnohých fanúšikov.

Počas tohto víkendu prežila veľký deň herečka Rebel Wilson. Tá mala svadbu so svojou partnerkou Ramonou, ktorú si zobrala na ostrove Sardínia. 

Zaujímavým spôsobom obdarovala Michaela Douglasa jeho dlhoročná manželka Catherine Zeta-Jones. Ten totiž oslavoval svoje 80. narodeniny a slávna herečka mu ako darček venovala fotografiu, na ktorej zapózovala úplne nahá.

Smutné zábery sa počas tohto týždňa začali objavovať na sociálnych sieťach. Na nich sa objavil legendárny Harrison Ford, ktorý poriadne vystrašil fanúšikov. 

Fanúšikov hudby a hlavne legendárnej skupiny ABBA zasiahla správa o smrti bubeníka Rogera Palma. Ten s kapelou spolupracoval medzi rokmi 1970 a 1976 a podľa niektorých správ podľahol Alzheimerovej chorobe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu