Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Michael Douglas oslávil 80. narodeniny: Catherine Zeta-Jones ho potešila záberom, na ktorom bola úplne nahá!

(Zdroj: foto: sita.sk/AP)

LOS ANGELES - Vzťah Catherine Zeta-Jones a jeho manžela Michaela Douglasa je výnimočný aj tým, že svoje narodeniny oslavujú v jeden deň. Počas včerajška sa slávny herec dožil okrúhlych 80 rokov a jeho manželka si pre neho pripravila poriadne šteklivý darček.

Včerajší deň bol pre slávny pár veľmi výnimočný, keďže obaja oslavovali svoje narodeniny. Douglas sa však dožil krásneho jubilea, pretože to boli jeho 80 narodeniny. So Zeta-Jones je ženatý od roku 2000 a počas ich vzťahu sa im narodili 2 spoločné deti - syn Dylan (24) a dcéra Carys (21).

Slávna herečka si k tomuto jubileu pripravila pre Douglasa poriadne šteklivý darček, s ktorým sa pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. Tam totiž zverejnila svoju fotku, na ktorej pózovala úplne nahá.

„V mojom narodeninovom kostýme! Po 25 rokoch, počas ktorých som sa delila o môj narodeninový deň s mojím manželom, my došli nápady na darček. Toto bola druhá možnosť, tou prvou boli golfové loptičky," napísala herečka, ktorá oslávila svoje 55. narodeniny. 

Viac o téme: Catherine Zeta-JonesMichael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu