Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

SKVELÉ SPRÁVY z Buckinghamského paláca: Kate je na tom LEPŠIE... Čoskoro bude SPÄŤ!

Princezná Kate
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V marci tohto roka verejnosť zasiahla správa o vážnej chorobe princeznej z Walesu. Catherine (42) svoju diagnózu oznámila prostredníctvom sociálnych sietí a zároveň uviedla, že počas liečby sa kráľovským povinnostiam nebude venovať. Aktuálne však svet obleteli dobré správy... Princezná je vraj na tom lepšie a čoskoro bude späť!

Galéria: Princezná Catherine

Odkedy princezná Kate v marci oznámila, že bojuje so zákernou rakovinou, z verejnosti sa úplne stiahla. Niet divu, všetku svoju pozornosť venovala liečbe a svojej rodine. Výnimku urobila napríklad pred pár týždňami, keď spolu s princom Williamom a ďalšími verejne známymi osobnosťami ďakovala britským športovcom za ich výkony na olympiáde. 

Už tam rozdávala široké úsmevy, čo okamžite vyvolalo špekulácie, že je na tom princezná zdravotne lepšie. A aktuálne to tvrdí denník The Sun, ktorý cituje slová kráľovského dôverníka a novinára Phila Dampiera. „Je veľmi dobré znamenie, že sme Kate v posledných týždňoch videli na verejnosti už dvakrát, takže je to s ňou zjavne omnoho lepšie,“ uviedol. 

A dodal, že Kate by sa čoskoro mohla opäť vrátiť do verejného života. „Naznačuje to, že sa zotavuje. Dúfajme, že za mesiac alebo najneskôr na jeseň bude späť v akcii. Môžeme očakávať, že začne postupne a pomaly robiť nejaké verejné akcie, ale ako som povedal skôr, bude to absolútne závisieť na odporúčaní lekárov...“

Viac o téme: Princezná CatherinePrincezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu