Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Vážna nehoda britskej princeznej: Utrpela otras mozgu a stratu pamäte!

Princezná Anna
Zobraziť galériu (2)
Princezná Anna (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Britská princezná Anne (73) narobila kráľovskej rodine poriadne starosti. Pri nehode totiž utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý prevoz do nemocnice a následnú hospitalizáciu. Podľa najnovších informácií má sestra Karola III. otras mozgu a dokonca utrpela stratu pamäte.

V pondelok sme vás informovali o tom, že kráľovskej rodine pribudli ďalšie starosti. Po nehode totiž skončila v nemocnici princezná Anne, avšak žiadne detaily o tom, čo sa vlastne stalo a ani rozsah jej zranení známe neboli. Svetlo do celej situácie vniesol až britský denník The Telegraph.

Podľa všetkého mal jej zranenia spôsobiť jeden z jej milovaných koní. Princeznej okamžite privolali lekársku pomoc a na statku, kde sa mala nehoda stať, dokonca pristál záchranársky vrtuľník. Ten však po ošetrení nebol potrebný a do nemocnice bola prevezená sanitkou.

Zranenia, ktoré však Anne utrpela, majú byť pomerne vážne. Po nehode má mať otras mozgu a dokonca utrpela aj stratu pamäte. Tá by však podľa informácií spomínaného denníka mala byť len dočasná a z nemocnice by sa mala vrátiť domov už počas tohto týždňa.

Princezná Anne
Zobraziť galériu (2)
Princezná Anne  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princezná Anne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu