Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Hrôza na chate! Pod mužom a ženou sa zrútil balkón! Spadli z výšky štyri metre

(Zdroj: FB/Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje)

TŘINEC - Skutočne hrôzostrašné chvíle prežíval starší pár v Třinci. Podľa záchranárov sa tam pod mužom a ženou zrútil balkón, na ktorom sedeli. Dvojica spadla zo štvormetrovej výšky. Obaja skončili v nemocnici.

Posádka Zdravotníckej záchrannej služby Moravskosliezkého kraja zasahovala včera 22. 8. 2024 po 15:00 hodine pri vážnej udalosti v obci Třinec. Šesťdesiatsedemročný muž si s rovnako starou ženou užíval popoludnie na balkóne, kde spoločne sedeli. Ani vo sne by ich nenapadlo, čo sa môže o chvíľu stať. Pod dvojicou sa odtrhol balkón chaty a obaja s ním spadli z výšky okolo štyroch metrov.

archívne video

Hromadná dopravná nehoda v centre Bratislavy (Zdroj: Topky/Jan Zemiar)

"Muž utrpel poranenia chrbtice, žena musela byť ošetrená s vážnym poranením hrudníka, hornej končatiny a otrasom mozgu. Záchranári pacientov uložili do podtlakových matracov, podali im lieky a vykonali ďalšie opatrenia v rámci prednemocničnej neodkladnej starostlivosti. Potom zaistili transport do nemocnice v Třinci do traumatologického centra Fakultnej nemocnice v Ostrave," poznamenali záchranári na sociálnej sieti. 

Viac o téme: NehodaBalkónZáchranári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu