Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Pri nehode sa vážne zranil cyklista! Vošiel do protismeru, zasahovali aj leteckí záchranári

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

RIMAVSKÁ SEČ - Pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo v stredu (21. 8.) v obci Rimavská Seč v okrese Rimavská Sobota, sa vážne zranil 27-ročný cyklista. Po prechode do protismeru narazil do stojaceho vozidla, zasahovať museli i leteckí záchranári. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K nehode došlo v obci Rimavská Seč na ceste II/571 v smere od Číža na Martinovú. "Podľa doterajších zistení z miesta nehody 28-ročná vodička spozorovala v strede vozovky oproti nej jazdiaceho cyklistu, na čo reagovala tak, že sa stiahla na pravú krajnicu, kde s vozidlom zastavila. Následne došlo k nárazu cyklistu do jej prednej časti vozidla," priblížila polícia.

archívne video

Hromadná dopravná nehoda v centre Bratislavy (Zdroj: Topky/Jan Zemiar)

Cyklistu po náraze prehodilo cez prednú kapotu do priekopy vedľa vozovky, kde dopadol na betónovú časť odvodňovacieho žľabu. Pri nehode utrpel poranenie v oblasti hlavy, do nemocnice ho transportovali leteckí záchranári. "Dychová skúška u vodičky bola negatívna, Na zistenie prítomnosti alkoholu a iných omamných látok v organizme 27-ročného cyklistu bol nariadený odber krvi," dodala polícia s tým, že dopravná nehoda je naďalej v štádiu objasňovania.

Viac o téme: NehodaZáchranáriCyklistaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu