Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Polícia pátra po 53-ročnom mužovi z Bratislavy: Užíva lieky na srdce a demenciu

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 53-ročnom Dušanovi Danihelovi z Bratislavy. Nemá pri sebe žiadne doklady a užíva lieky na srdce aj na demenciu. Má ťažkosti s chôdzou a orientovaním sa, nevie ani hovoriť. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Muž bol podľa polície naposledy videný v sobotu okolo 15.45 h na zastávke MHD Dvory pri nákupnom centre v smere na Petržalku. "Mohol nastúpiť do nejakého iného autobusu, najpravdepodobnejšie na autobus linky 83 alebo 91 smer Petržalka/Čunovo," doplnila.

Dušan Danihel
Zobraziť galériu (2)
Dušan Danihel  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ako uviedla, nezvestný je 170 centimetrov vysoký a chudej postavy. Oblečenú mal podľa nej čiernu šiltovku otočenú naopak, biele tričko vpredu s čiernou potlačou, béžové kraťasy, obuté tmavomodré tenisky a v ruke niesol bielu igelitku. Na jednej ruke má na bicepse tetovanie ruže z vonkajšej strany, na lýtku vytetovaný od hora dole nápis Dark angel.Akékoľvek informácie o nezvestnom je možné poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: LiekyPátraniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu