Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Levická sudkyňa: Rozbila auto a odmietla fúkať!

Rozbité auto levickej sudkyne.
Rozbité auto levickej sudkyne.

ČIFÁRE/LEVICE - Pri obci Čifáre (okr. Nitra) auto narazilo do Škody 1203, ktorá išla pred ním. Za volantom peugeota sedela sudkyňa Okresného súdu v Leviciach Eva V., - podľa polície nehodu zapríčinila ona.

Sudkyňa sa po autohavárii odmietla podrobiť dychovej skúške na alkohol. Škoda na jej aute je najmenej 100-tisíc Sk.

„Podľa predbežných informácií vodička precenila svoje schopnosti a neprispôsobila svoju jazdu a rýchlosť aktuálnemu stavu vozovky,“ povedal nám včera riaditeľ Okresného dopravného inšpektorátu (ODI) v Nitre Jozef Andraško. Podľa polície sudkyňa okolo ôsmej ráno nezvládla riadenie peugeota a v pravotočivej zákrute narazila do Škody 1203, v ktorej sedel Matej K. - škodovka išla pred ňou. Náraz bol taký silný, že sa v aute Evy V. aktivovali airbagy. „K zraneniu osôb nedošlo. Škoda na vozidle Evy V. je predbežne vyčíslená na 100-tisíc a na vozidle Mateja K. asi 30-tisíc korún,“ povedal riaditeľ ODI.

Sudkyňa sa po nehode odmietla podrobiť dychovej skúške na alkohol, pretože vraj mala poranené ústa. Výsledok dychovej skúšky u vodiča Mateja K. bol negatívny. Levická sudkyňa vraj požiadala o krvnú skúšku na alkohol, ktorej výsledky včera ešte polícia nemala k dispozícii. Evu V. sa nám na pracovisku nepodarilo zastihnúť. Podľa pracovníkov súdu boli náhle zrušené jej včerajšie pojednávania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu