Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Zrazená žena v Dúbravke: Mám otras mozgu, na nič sa nepamätám...

V Dúbravke zranenú Adelu (29) zachraňoval aj mestský policajt.
V Dúbravke zranenú Adelu (29) zachraňoval aj mestský policajt.

DÚBRAVKA - Nebezpečné havárie! Osobné auto včera ráno na ulici v Dúbravke zrazilo Adelu L. (29) z Detvy. Mladá účtovníčka, ktorá išla na električku, sa na podrobnosti nehody nepamätá. Do štatistík Bratislavského kraja včera pribudlo 37 nehôd.

Mladá žena na ulici Pri kríži pravdepodobne spoza zaparkovaných áut neopatrne vošla do jazdnej dráhy Toyote Camry, ktorú riadil Roman (33). „Vodičovi v dychu nezistili alkohol,“ povedala Dáša Kollárová z krajskej polície.

Zranenej Adele L. (28) ešte pred príchodom rýchlej zdravotníckej pomoci poskytli prvú pomoc dúbravskí mestskí policajti a okoloidúci. Záchranári mladú ženu previezli do nemocnice na Kramároch. „Išla som na električku. Aké auto ma zrazilo, to si nepamätám. Lekári zistili, že mám otras mozgu,“ povedala Adela po ošetrení v nemocnici.

Kamión a tri osobné autá sa o 4. hodine rannej zrazili na diaľnici z Trnavy do Bratislavy. Zranili sa štyria ľudia, ktorých previezli do trnavskej nemocnice. Polícia varuje vodičov a chodcov, aby pri čoraz väčšom počte áut zvýšili opatrnosť. „Chodci by mali používať reflexné prvky na oblečení. Dôležité je, aby ich bolo na cestách vidieť,“ prízvukuje Tatjana Kurucová z krajskej polície.

STARENKA († 82) ZOMRELA

Vodič Citroënu Berlingo Jozef F. (58) v utorok ráno na ulici v Stupave mimo priechodu pre chodcov zachytil Jozefínu J. († 82). Starenka štyri hodiny po prevoze do nemocnice zraneniu hlavy a chrbtice podľahla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu