Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Veľká policajná razia v bratislavskom nočnom klube: Prehovorili SVEDKOVIA! Hodiny tŕpli v strachu a pozerali do steny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR – Jakub Kotian)

BRATISLAVA – Veľké razia v bratislavskom nočnom klube. V noci z piatku na sobotu si návštevníci obľúbeného bratislavského podniku prežili krušné chvíle. Ľudia si mali v známom nočnom klube Wax2 vypočuť živú hudbu v podaní známych hudobníkov a zabaviť sa. Namiesto toho stáli dve hodiny obrátení tvárami k stene a tŕpli, čo bude. Prehovorili svedkovia.

Na raziu upozornil ako prvý web Refresher. „Dnes v noci bola vo Waxe razia. Pred vchodom stálo asi 10 policajtov a nejaké špeciálne jednotky (týpci s helmami a so špeciálnou výbavou). Spýtal som sa jednoduchú otázku, čo sa stalo? A hneď ma poslal agresívne do p**e, že je zatvorené. Spýtal som sa zase a ďalší fízel, že čo sa hráš na múdreho,“ citovali jedného z návštevníkov, ktorý sa o skúsenosť podelil na sociálnej sieti Reddit.

archívne video

Policajná razia v bratislavskom Pentagone.

Portál Startitup v súvislosti s raziou uvádza, že podľa svedkov, s  ktorými hovorili, mala trvať zhruba 2,5 hodiny. Počas tejto doby ľudia stáli otočený čelom k stene a čakali. Zasahujúci policajti boli vraj drzí a robili si posmešky. „Boli sme vo Waxe, rozprávali sa s kamošmi, pili sme pivo, keď zrazu krik, hudba prestala, svetlá sa rozsvietili a všetci sme dostali príkaz dať ruky nad hlavu a ísť k stene. Všetci sme sa rozostavili a nastalo ticho. Nemohol si sa ani poškriabať, otočiť hlavou, sledovali nás, ruky mi tŕpli, ale museli ostať nad hlavou. Jeden z policajtov na mňa zavrčal: ‚Čo sa otáčaš, nejaký si nervózny, ne?‘,“ opísal svoju skúsenosť pre portál jeden z návštevníkov. Nenašli u neho nič, no kým sa k nemu policajti dostali, opretý o stenu strávil podľa vlastných slov viac ako dve hodiny. Policajti mali mať totiž len jedného technika, ktorý kontrolu vykonával.

„Srdečne ďakujeme Polícii Slovenskej republiky a hlavne Finančnej správe za skvelú prácu pri absolútne zbytočnej demonštrácii svojho odhodlania zničiť úsilie organizátorov a pokaziť večer návštevníkov ďalšej kultúrnej akcie. Za najrozkošnejší moment považujem snahu policajta hovoriť na Gruzínca síce po slovensky, ale zato veľmi pomaly, aby mu rozumel,“ opísal ďalší.

Policajti mali pri akcii zaistiť niekoľko vrecúšok omamných látok. Po kontrole vystrašených návštevníkov poslali domov. Koncert sa nekonal, napriek tomu, že vstupenky naň stáli 20 eur.

Viac o téme: RaziaPolícia BratislavaNočný podnik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu