Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Reči o rozchode sa definitívne potvrdili: Hviezdny herec vymenil sexi speváčku za známu kolegyňu!

Jeremy Allen White Zobraziť galériu (3)
Jeremy Allen White (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Jeremy Allen White (33) prežíva v osobnom živote poriadne turbulentné obdobie. Po minuloročnom rozvode s Addison Timlin sa dal dokopy so speváčkou Rosalíou, avšak v poslednej dobe sa začalo hovoriť o ich rozchode a najnovšie si White vymieňal horúce bozky s kolegyňou Molly Gordon.

Počas minulého roka sme vás informovali, že americký herec si za svoju exmanželku našiel náhradu expresne rýchlo. Tou bola speváčka Rosalía, s ktorou sa White pravidelne ukazoval na verejnosti. V posledných týždňoch sa však nahlas začalo špekulovať o tom, že tento vzťah je už minulosťou. 

Najnovšie zábery známeho herca tieto reči výrazne potvrdili, pretože sa na verejnosti objavil so svojou kolegyňou z úspešného seriálu The Bear - Molly Gordon. Slávna dvojica si na verejnosti vymieňala dotyky a nechýbali ani horúce bozky.

Molly Gordon
Zobraziť galériu (3)
Molly Gordon  (Zdroj: SITA)

Ich zábery priniesli viaceré médiá a hereckí kolegovia tak na vzťah, ktorý mali v The Bear, nadviazali aj v skutočnom živote. Ani jeden z nich sa k celej situácii zatiaľ nevyjadril, avšak ak by sa skutočne dali dokopy, tak by urobili radosť každému jednému fanúšikovi spomínaného seriálu. 

Jeremy Allen White, Molly Gordon
Zobraziť galériu (3)
Jeremy Allen White, Molly Gordon  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jeremy Allen WhiteMolly Gordon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu