Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Prekvapivé správy o slávnom páre: Skloňuje sa rozchod… Za všetko môžu fotky hviezdneho herca!

Ashton Kutcher, Mila Kunis Zobraziť galériu (3)
Ashton Kutcher, Mila Kunis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V posledných dňoch sa internetom šírili špekulácie o rozchode jedného z najslávnejších párov súčasnosti Mily Kunis (41) a Ashtona Kutchera (46). K týmto rečiam sa vyjadrili aj zdroje z ich okolia, ktoré poslali verejnosti jasný odkaz.

V posledných dňoch sa vo veľkom hovorí o zatknutí slávneho hudobníka Seana "Diddyho" Combsa, ktorý čelí poriadne nechutný obvineniam. Po tom, ako skončil za mrežami, sa začali objavovať fotografie z minulosti, na ktorých s ním boli viaceré slávne tváre a na jednej z nich bol aj spomínaný Kutcher.

Žiadne z týchto známych mien nemalo s činmi hudobníka nič spoločné, avšak aj napriek tomu sa objavili špekulácie, že z toho nemala radosť hlavne Kutcherova manželka Mila Kunis, s ktorou si svoje áno povedali pred 9-timi rokmi. 

„Je to absolútne smiešne a nepravdivé," povedal jeden zo zdrojov pre magazín People„Ashton s tým nemá nič spoločné. Vôbec do konverzácie o Diddym nepatrí. Videl ho len na niekoľkých spoločenských a obchodných akciách a všetky z tých stretnutí boli zdokumentované médiami," doplnil ďalší zdroj.

Ashton Kutcher, Mila Kunis
Zobraziť galériu (3)
Ashton Kutcher, Mila Kunis  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ashton KutcherMila Kunis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu