Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Fanúšikovia neverili vlastným očiam: Členovia slávnej kapely sa pobili priamo na pódiu!

Perry Farrell, Dave Navarro, Eric Avery Zobraziť galériu (2)
Perry Farrell, Dave Navarro, Eric Avery (Zdroj: Profimedia)

BOSTON - Fanúšikovia slávnej kapely Jane's Addiction boli počas piatkového koncertu svedkami šokujúceho momentu. Počas šou sa totiž do seba pustili spevák Perry Farrell (65) a gitaristi Dave Navarro (57) a Eric Avery (59), kvôli čomu skončil ich koncert predčasne.

Fanúšikovia Jane's Addiction si počas piatka mohli vychutnať túto kapelu v Bostone. Ich šou však skončila predčasne, keď si chcel spevák kapely Perry Farrell vysvetliť ručne-stručne svoj hnev s gitaristom Daveom Navarrom. Video šokujúceho momentu nakrútilo viacero fanúšikov a v posledných dňoch ho videlo na sociálnych sieťach množstvo ľudí. 

Kapela sa následne ospravedlnila fanúšikom, ktorí videli túto bitku rovnako oznámili, že rušia aj koncert, ktorý mali odohrať v nedeľu. K celej situácii sa vyjadrila aj manželka Farrella, ktorá ozrejmila, že celú situáciu využil ďalší člen kapely Eric Avery, ktorý ho mal niekoľkokrát udrieť do brucha, čo je vidieť aj na videu, ktoré zverejnila

„Perryho frustrácia sa zvyšovala každým koncertom, pretože hudby bola vždy veľmi hlasná a jeho hlas kapela doslova utopila. Perry mal problémy s hrdlom po každom vystúpení. Keď sa ale diváci v prvej rade začali sťažovať, že ho kvôli kapele nepočujú, tak vybuchol," napísala jeho manželka. 

„Celý súboj vyhral Eric Avery. Keď Dave držal Perryho od seba ďalej, aby upokojil situáciu, tak Eric prišiel za Perrym zo zadu, chytil ho a trikrát ho udrel do brucha. Ďalší z členov kapely odtiahol Erica preč. Potom sa Eric vrátil na pódium a ospravedlnil sa divákom, že šou skončila predčasne," doplnila manželka speváka. 

Viac o téme: Perry FarrellDave NavarroEric Avery
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu