Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Vystúpenie slávneho herca malo šokujúcu dohru: Bitku fanúšikov s organizátormi museli riešiť policajti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Takto si záver svojho vystúpenia nepredstavoval. Austrálsky herec a hudobník Russell Crowe (60) musel po jednom zo svojich koncertov v Londýne riešiť nepríjemnú situáciu. Členovia jeho tímu sa totiž dostali do potýčky so skupinou fanúšikov, ktorá skončila bitkou a následným príchodom policajtov.

Mnohí fanúšikovia poznajú Russella Crowea ako vynikajúceho herca, ktorý sa preslávil hlavne ako Maximus vo filme Gladiátor. Okrem herectva sa však Austrálčan venuje aj hudbe a so svojou kapelou The Gentlemen Barbers je momentálne na turné vo Veľkej Británii.

Vystúpenie, ktoré odohral pred pád dňami v Londýne, však skončilo poriadnou drámou. Po svojej šou totiž vyšiel pred podnik, v ktorom hral a chcel sa stretnúť so skupinou asi 30-tich fanúšikov. V tom čase sa však jeden z členov jeho tímu dostal do potýčky s jedným z ľudí v dave a celá situácia sa poriadne vyostrila

„Russell vyšiel von a chcel sa stretnúť s asi 30-timi fanúšikmi, ktorí ho čakali. Muž, ktorý bol podľa nás promotér celého turné, začal kričať na niekoľko ľudí, aby sa prestali tlačiť. Z ničoho nič sa to však zvrtlo. Ten muž začal na jedného z fanúšikov kričať a nadávať mu. V tom uvidel, že si to všetko natáča a zobral mu mobil a chcel s ním utiecť. Muž, ktorému telefón patril, ho začal naháňať a po chvíli ho zhodil na zem. Russell vyzeral zhrozene a rýchlo sa vrátil do vnútra," uviedol svedok pre The Sun.

„Bol to totálny chaos. Na miesto prišli 4 policajné autá a policajti sa ľudí pýtali, čo sa stalo. Promotér vyzeral poriadne otrasený, ale nikto s ním príliš nesúcitil, lebo bol agresívny. Nič z toho by sa nestalo, keby udržal nervy. Russell sa už nevrátil. Podľa mňa musel byť poriadne zahanbený, bol to obrovský rozruch," doplnil svedok. 

Russell Crowe
Zobraziť galériu (2)
Russell Crowe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Russell Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu