Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Kormúthová SCHUDLA 6 kíl: FOTO Veci sú jej o 2 čísla VÄČŠIE... Rifle na nej visia!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci Kristína Kormúthová (37) celý život športovala, mala obdobie, kedy sa na ňu nejaké to kilo nalepilo. V poslednom období však športuje ešte viac, pridala tréningy vo fitness centre a... Je chudsia o 6 kíl. Veci sú jej vraj o 2 čísla väčšie, rifle na nej doslova visia!

Galéria: Kristína Kormúthová

Kristína Kormúthová prežíva krásne životné obdobie. Má milujúceho partnera, ktorý sa po pauze opäť vrátil profesionálne k tenisu, no aj ona sama začala intenzívnejšie športovať. Celý svoj životný štýl zmenila a v jednej domácnosti s vrcholovým športovcom za začala aj zdravšie stravovať. Navyše v poslednom období pridala aj tréningy vo fitness centre. 

A začína to mať svoje výsledky. Ako odhalila na sociálnej sieti Instagram, za pár mesiacov schudla 6 kíl. Vidno to najmä na jej oblečení - menšia je totiž o celé 2 čísla, a tak na nej väčšina vecí doslova visí. „Vo všetkých rifliach som teraz ako strašiak. 6 kg dole,“ napísala k záberu vo svojich obľúbených nohaviciach Kormúthová.

A prezradila aj svoj recept. „Sklamem vás dievčence, nepichám si ozempic. Je to podľa mňa to najhoršie, čo môžete pre seba urobiť. Poctivé dennodenné cvičenie a jem iba malé porcie max 2x za deň. Skrátka staré dobré: nežrať a cvičiť. Žiadne čaje ani kolagény nepomôžu,“ dodala. 

Kormúthová SCHUDLA 6 kíl:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu