Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Shopaholic Kormúthová sa v luxusnom butiku ODTRHLA Z REŤAZE: Neuveríte, čo kúpila svojmu PSOVI!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (7)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Kristína Kormúthová (36) je známa tým, že sa rada a luxusne oblieka. V módnych kúskoch svetových dizajnérov sa vyzná a nemá za ne problém vysoliť nekresťanské peniaze. Luxus však dopraje aj svojim blízkym. A to úplne bez rozdielu. Aktuálne sa rozhodla "potešiť" svojho chlpatého miláčika. Išla do butiku Dolce & Gabbana a... Neuveríte, čo mu tam kúpila!

Galéria: Kristína Kormúthová

Niekto sa pýta, kto by si takéto niečo kúpil? A Kristína Kormúthová už podáva peniaze! Bývalá moderátorka miluje luxusné veci. Jej domácnosť a šatník sú toho jasným dôkazom. No a pri nakupovaní v tých najvychytenejších butikoch svetových dizajnérov nemyslí len na seba, ale aj na svojich blízkych. 

Najnovšie sa na sociálnej sieti Instagram pochválila tým, čo zaobstarala svojej fenke Salme. Nabehla do obchodu Dolce & Gabbana a... „Toto odpadnete, keď vám ukážem, čo som nemohal v obchode nechať,“ zahlásila Kormúthová. „Neviem, či ste o tom už počuli, ale D&G vyrobili pre psíkov parfém. Bez alkoholu, samozrejme a bez prímesí, ktoré by zvieratkám škodili,“ pokračovala Kristína. 

Shopaholic Kormúthová sa v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram KK)

„Tak to som tam predsa nemohla nechať. A obojok tiež. Krásne vonia. Sama by som ho používala,“ dodala a svoje úlovky fanúšikom aj ukázala. Za parfém pre svojho chlpáča vysolila 99 eur. Treba však dodať, že šmrncovný obojok s nápisom Dolce & Gabbana a "zlatou" známkou, dostala k luxusnej vôni zdarma. 

Shopaholic Kormúthová sa v
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: dolcegabbana.com)

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu