Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Kormúthová pol roka po TRANSPLANTÁCII obočia: Na TENTO pocit čakala celý život!

Kristína Kormúthová sa pochválila finálnym výsledkom
Kristína Kormúthová sa pochválila finálnym výsledkom (Zdroj: Instagram K.K./Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kristíne Kormúthovej sa vo februári zmenil život. Podstúpila totiž transplantáciu obočia, po ktorej dlho túžila. Pol roka po zákroku sa vytešuje z výsledku!

Galéria: Kristína Kormúthová

Konečne sa dočkala. Exmoderátorka Kristína Kormúthová mala hlavu v smútku zo svojho obočia. Pravidelne si ho dávala tetovať, no rozhodla sa pre zmenu. Navždy jej zmenila život transplantácia, ktorú podstúpila vo februári tohto roku. Štepy jej najprv museli vyoperovať zo zadnej časti hlavy. „Samozrejme ich bolo treba vypreparovať aj s korienkom. Samotný vlas by inak nerástol,“ prezradila Kristína vtedy s tým, že dokopy jej z pokožky vybrali 200 štepov a zákrok od zakreslenia obočia až po samotný koniec tranplantácie trval približne 4 hodiny. 

Blondínka sa pre Topky.sk zverila aj to, koľko ju celý zákrok vyšiel, to sa dozviete TU. Aktuálne sa Kristína vytešuje už finálneho výsledku. „MÁM OBOČIE. Znie to v mojom prípade priam neuveriteľne. Každá z nás má Achillovu pätu. Na vyslovenie vety: MÁM OBOČIE, som nikdy nemala dosť guráže a hlavne chĺpkov. Tak preto dnes veľmi rada a často "obťažujem" najmä svojich blízkych vetou: kopnem Ťa obočím?" napísala na Instagrame po pol roku od zákroku. „Čakala som na tento pocit skoro celý život. Už viac nemusím. Už nemusíte ani vy. Je to neopísateľný pocit," dodala hrdo. FOTO ako vyzerá s novým obočím nájdete v galérii.

Viac o téme: Kristína KormúthováObočie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu