Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Ráchel zastihla v zahraničí NAJHORŠIA SPRÁVA: Úplne sa zložila... Letela prvým lietadlom DOMOV!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram RK)

KANÁRSKE OSTROVY - Ráchel Karnížová (22) za posledný rok vymietla rovno dve televízne reality šou. Prvou bol Love Island... No a práve tam mala v týchto dňoch namierené, no tentokrát už iba ako influencerka. A nachádzala sa už na Kanárskych ostrovoch, keď ju zastihla tá najhoršia správa. Úplne sa zložila... Letela prvým lietadlom domov!

Galéria: Ráchel Karnižová

Ráchel Karnížová o svojom trápení informovala fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. Sexi ryšavka je známa tým, že chová dve mačky, no a kým cestuje do zahraničia, starajú sa o ne blízki, ktorí majú kľúče od jej bytu. Inak tomu nebolo ani tentokrát. Influencerka mala stráviť zopár dní na Kanárskych ostrovoch, kde sa spolu s ďalšími exsrdiečkami mala pozrieť do novej vily Love Islandu. 

Než tak však stihla nazrieť, zastihla ju tá najhoršia správa. „Poslala mi suseda fotku Tea ako leží na okne a nohy má vonku - je to suseda, ktorá býva oproti mne - ja som si myslela, že to nie je nič neobvyklé, pretože môj Teo vždy ležal na okne, na balkóne a vždy, keď som odchádzala, tak som nechávala otvorené okná, aby mali vzduch. Ale povedala mi, že tam tak leží už veľmi dlho,“ opísala situáciu zjavne rozrušená Ráchel. 

Ráchel zastihla v zahraničí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RK)

„Tak som písala Lare, kamoške, ktorá býva nado mnou a má kľúče od môjho bytu, nech ho ide skontrolovať, či je v pohode. Ona mi potom volala, že je v pohode, len nevie hýbať nohami, tak že ho ide odviezť k doktorke,“ pokračovala, no pri ďalších slovách sa úplne zložila. „No a potom po chvíli od doktorky mi volala, že Teo zomrel. A ja som proste teraz tu na Kanároch a nemám sa ako dostať domov a strašne si vyčítam, že keby som bola doma...“

Tam ju však čaká ešte druhá mačka, ktorá po smrti Tea zostala v byte sama. Ráchel sa preto rozhodla čo najskôr dostať domov. „Môj druhý pokladík ma čaká doma, tak som si kúpila prvú letenku, čo dnes bola a idem domov,“ dodala s tým, že by to na ostrove nevydržala ani o minútu dlhšie a ide si dať na pár dní od sociálnych sietí pokoj. 

Ráchel zastihla v zahraničí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RK)

Viac o téme: Love IslandRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu