Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Love Island štartuje a prvé PIKOŠKY sú vonku: Táto kráska má DCÉRU a Julie z Ruže ako BOMBSHELL?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza/TikTok JH)

KANÁRSKE OSTROVY - Včera na ostrove lásky odštartovalo natáčanie novej série obľúbenej reality šou. Prvá časť sa na streamovaciu platformu Voyo dostane už zajtra večer. Súťažiaci sú už známi a... Na verejnosť sa dostávajú prvé pikošky. Táto kráska má vraj dcéru a Julie z Ruže pre nevestu vraj bude bombshell!

Základná desiatka súťažiacich novej série šou Love Island je známa. Medzi prvými sa v projekte predstavia napríklad bývalý priateľ influencerky Andrey Saky, Tomáš Tapušík, Dušan Kajaba zo Svadby na prvý pohľad, či 2. vicemiss Slovensko Kristína Víglaská. 

Galéria: Prvá desiatka súťažiacich šou Love Island

Rady súťažiacich dopĺňa aj exotická Kerol, ktorá má otca Vietnamca a mamu Češku. V medailone o sebe prezrádza, že sa amatérsky venuje hraniu stolného tenisu, má skvelý vzťah s mamou a sestrou, ktoré berie ako svoje najlepšie kamarátky a do Love Islandu sa prihlásila, aby našla lásku.

Jednu podstatnú informáciu však opomenula... Že je mamou malého dievčatka. Teda aspoň to prezrádzajú zábery na sociálnej sieti Instagram. 

Love Island štartuje a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram KN)

Začalo sa tiež špekulovať o tom, kto sa na ostrove objaví ako bombshell. Skloňovalo sa napríklad meno českej influencerky Dominiqui Alagie či Yenifer zo Survivoru. No a najnovšie sa hovorí o Julii Hojdyszovej zo šou Ruža pre nevestu. Dôvodom je nové video, ktoré zverejnila na TikTok - v pozadí počuť zvučku šou Love Island.

@julie_hojdyszova

👀

♬ original sound - The hoppers

 

Viac o téme: Love IslandJulie Hojdyszová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu