Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúce ODHALENIE markizáckeho farára: DROGY... Spôsobili mu PSYCHICKÉ PROBLÉMY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia )

PRAHA - Syn Veroniky Žilkovej, český herec Vincent Navrátil (27), je na Slovensku známy predovšetkým hlavnou úlohou v markizáckom seriáli Svätý Max. No aktuálne je okrem herca aj podcasterom. Jeden má so sestrou Agátou Hanychovou. No a v ňom prezradil svoje zlé skúsenosti s drogami. Spôsobili mu psychické problémy!

Vo svojom podcaste, ktorý má na platenej platforme, odhaľuje Vincent, ale aj Agáta, tie najsúkromnejšie detaily zo svojho života. Najnovšie priznal, že má skúsenosti s užívaním marihuany... Musel s tým však prestať. Dostavili sa totiž vážne psychické problémy. 

„Húlil som občas trávu, následne sa mi z toho začali rozbiehať mentálne problémy ako je derealizácia. Skoro som skončil na psychiatrii. K tomu sa mi navyše objavil pásový opar. A z toho sa potom rozbiehajú dlhodobé psychické problémy,“ priznal s tým, že musel vyhľadať odbornú pomoc. Dnes sa drogám oblúkom vyhýba. 

A na ich nebezpečenstvo upozorňuje aj ostatných. „Ty húliš, pokiaľ ti jedného dňa neprepne a nastanú chyby v mozgu. Tiež som tvrdil okoliu, ako je marihuana prospešná. Po tom, čo sa mi stalo a rozhodili sa mi neuróny v mozgu, si človek začne vážiť zdravia,“ vyjadril sa Vincent. 

„U mladých ľudí sa ničia centrá v mozgu, ktoré ti hovoria, kto vlastne si. Následne mi potom predpisovali antidepresíva, ktoré som nebral. Tým som si predĺžil rekonvalescenciu a dostával sa z toho pol roka. Jednému kamarátovi sa z toho rozbehla dokonca schizofrénia,“ šokoval herec. 

Sám je proti legalizácii ľahkých drog. Sám vraj bol s vlastným životom vyrovnaný, vedel presne kto je a čo chce od života. „A zrazu cvak a bolo to v p*deli,“ dodal. 

Čo je to derealizácia? 

Ako uvádza TV Doktor, ide o psychický stav, ktorý sa prejavuje pocitom nereálnosti a oddelenia od okolitého sveta. Ľudia zažívajúci derealizáciu majú dojem, že ich okolie nie je skutočné alebo sa odohráva v inom svete. 

Vincent Navrátil v seriáli Svätý Max.
Zobraziť galériu (2)
Vincent Navrátil v seriáli Svätý Max.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Vincent Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu