Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Veronika Žilková v obrovských BOLESTIACH: Skončila na POHOTOVOSTI!

(Zdroj: ČT)

JIČÍN - Rodinné prekliatie? Niekto počas prázdnin pravidelne navštevuje hrady a zámky a niekto zas pohotovosti. Reč je o Veronike Žilkovej (62) a jej rodine. Aktuálne Čierny Peter padol na ňu. Skončila vo veľkých bolestiach, musela vyhľadať lekársku pomoc!

Galéria: Veronika Žilková

V uplynulých dňoch sa meno Veroniky Žilkovej skloňovalo v súvislosti s kauzou uniknutých nahých záberov Diany Mórovej. Česká herečka sa totiž vyjadrila, že nechápe, načo úlohu prijala. No a známa Slovenka jej úder vrátila vyjadrením na sociálnej sieti Instagram: „Je smutné, že ženy, ktoré nepoznajú súvislosti, sa k tomu vyjadrujú.“

Žilková si však z verejnej prestrelky nič nerobí... Trápia ju totiž oveľa vážnejšie problémy. Kvôli veľkým bolestiam totiž skončila na pohotovosti. „Keď deti boli malé, zakaždým na dovolenkách niekoho bolelo ucho alebo si rozbil nos na bicykli. Deti vyrástli, už na seba dávajú pozor. Tradícia je tradícia a musí sa zrejme dodržiavať,“ uviedla na svojom profile herečka. 

„V Jičíne som skončila na pohotovosti ORL s uchom ja sama. Boli skvelí, dali mi injekciu a je mi lepšie,“ ubezpečila svojich fanúšikov Žilková. „Prajem všetkým veľa zdravia, pokojné leto a ďakujem všetkým lekárom a sestričkám, že sa o nás pacientov starajú,“ dodala. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: PohotovosťVeronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu