Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Fanúšikovia v smútku: Zomrel producent (†94) Krstného otca... Dojemné odkazy legendárnych hercov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Počas včerajšieho dňa sa svet filmu dozvedel smutnú správu. Vo veku 94 rokov totiž zomrel legendárny producent Al Ruddy, ktorý má na svojom konte viaceré svetoznáme počiny vrátane Krstného otca či Million Dollar Baby. Jeho pamiatku si uctili aj tie najväčšie osobnosti hereckého sveta.

Al Ruddy sa počas svojej kariére vo filmovom svete zaradil medzi najväčších producentov všetkých čias. Na svojom konte má viacero úspešných počinov, avšak tie najslávnejšie sú zrejme Krstný otec a Million Dollar Baby, za ktoré získal svojich dvoch Oscarov. 

Al Ruddy
Zobraziť galériu (2)
Al Ruddy  (Zdroj: SITA)

Počas včerajšieho dňa však hovorca jeho rodiny potvrdil smutnú správu. Ruddy totiž vo veku 94 rokov zomrel v Los Angeles a podľa Mirroru bola príčinou jeho smrti choroba, ktorá však mala extrémne rýchly priebeh. 

S filmovou legendou sa okamžite rozlúčilo množstvo slávnych hercov. Medzi nimi nechýbala ani hviezda spomínaného Krstného otca Al Pacino. „Al Ruddy sa ku mne vždy správal úžasne. Aj keď ma ostatní nechceli, tak ma vždy podporil. Dal mi dar odvahy vo chvíli, keď som to potreboval najviac," povedal herec. 

„Stretol som ho pred viac ako 40-timi rokmi. On bol už ikona a ja som len štartoval kariéru. Stal sa mojím dobrým priateľom a mentorom. Vždy mi dával rady a viedol ma správnym smerom. Ľudia ako on sú dôvodom, prečo nehovorím, že som si svoj úspech vybojoval len ja. Kde by som bol bez neho? Môj život by nikdy nebol tým, čím je, keby v ňom neboli ľudia, ako on," napísal k spoločným fotografiám Arnold Schwarzenegger.

Viac o téme: Al Ruddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu