Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Donald Sutherland: Kiefera neopustil ani v base

Herec Kiefer Sutherland hľadí s úctou a láskou na otca Donalda. Zobraziť galériu (7)
Herec Kiefer Sutherland hľadí s úctou a láskou na otca Donalda. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Herec Kiefer Sutherland (41) by možno nikdy nezistil, akou oddanou láskou ho jeho slávny otec miluje, keby neskončil v base. Filmový veterán Donald Sutherland (72) mu tam totiž každý druhý deň písal listy, v ktorých sa mu vyznával z úprimnej otcovskej náklonnosti.

„V base to mal veľmi tvrdé. Bol tam 48 dní, 23 hodín denne na samotke. Neboli tam okná, nemal žiadnu spoločnosť,“ ľutuje Donald syna. „Na každý hovor sme mali 14 minút. Keď zavolal, nikdy som nebol pripravený. Nedokázal som mu povedať všetko, čo som chcel. Tak som mu písal,“ prezrádza starý pán, a dodáva, že city sa mu dávajú ľahšie na papier.

Hollywoodska legenda odmietla aj ponuku zahrať si s Kieferom otca so synom v slávnom seriáli 24. Podľa scenára by sa totiž vlastného syna musel pokúsiť zabiť. „Náš filmový vzťah by musel byť rovnaký, aký majú Sean Connery a Harrison Ford vo filme Indiana Jones,“ vysvetľuje Donald. Kiefer skončil vo väzbe minulý december za porušenie podmienky, ktorú dostal za šoférovanie pod vplyvom alkoholu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu