Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Vanessa Mae má rada luxus

Vanessa Mae Zobraziť galériu (9)
Vanessa Mae

BRATISLAVA - Svetoznáma huslistka čínsko-thajského pôvodu Vanessa Mae predvedie svoje hudobné umenie a temperament v bratislavskej Športovej hale na Pasienkoch 13. decembra. Vanessa - Mae sa vracia do Bratislavy po ôsmych rokoch spríjemniť Slovákom predvianočný čas.

Ako skoro každý u nás vystupujúci zahraničný umelec aj Vanessa Mae má svoje požiadavky. Tých však nie je veľa a organizátorovi koncertu nerobia problémy. Odzrkadľujú jej životný štýl, ktorý je bezpochyby luxusný a na vysokej úrovni. Vanessa Mae pricestuje do Bratislavy už deň pred koncertom z Vilňjusu. V Bratislave sa zdrží tri dni a plánuje navštíviť nielen Vianočné trhy, ale aj obchody v centre mesta.

Ubytovaná bude v päť hviezdičkovom hoteli na najvyššej úrovni. Vo svojom apartmáne si nepraje žiadne kvety, ale požaduje na výber veľa kvalitného vína a šampanského. K dispozícii na prevoz bude mať luxusné auto so šoférom a distingvovaným slovenským sprievodcom. Pred samotným koncertom sa osvieži anglickým čajom a špeciálnym čajovým pečivom. Nepohrdne ani studenými misami s čedarom, holandským syrom, prosciutom a bio pečivom. Šatňa má byť vybavená chladničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou kanvicou a nesmie chýbať sprcha.

Technické požiadavky sa museli špeciálne zlaďovať s parametrami ŠH na Pasienkoch, kde sa koncert koná. Zvukovú techniku si Vanessin manažment prináša z Londýna. Na koncerte bude Vanessu Mae sprevádzať symfonický orchester zo Slovenska.

Brány Športovej haly na Pasienkoch sa 13. decembra otvoria pred 18 hodinou a začiatok koncertu sa očakáva okolo 20 hodiny.

Vstupenky na megakoncert Vanessy Mae 13. decembra v Športovej hale na Pasienkoch si môžete kúpiť TU >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu