Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Kto vyhral lístky na koncert Vanessy Mae!

Vanessa Mae
Vanessa Mae

Spoločnosť Zoznam.sk v spolupráci so spoločnosťou Background vám pripravila súťaž o lístky na koncert husľovej virtuózky Vanessy Mae!

Bratislavská športová hala na Pasienkoch sa vo štvrtok 13. decembra 2007 stane dejiskom jedinečného koncertu svetoznámej husľovej virtuózky čínsko-thajského pôvodu Vanessy Mae. Táto mladá interprétka má vo svojej diskografii už niekoľko albumov s klasickou, ale i popovou hudbou. Ako desaťročná sólovo koncertovala s Londýnskou filharmóniou, v jedenástich sa stala najmladšou žiačkou v histórii prestížnej Kráľovskej akadémie hudby v Londýne.

Veľké medzinárodné turné s London Mozart Players absolvovala ako dvanásťročná a o dva roky neskôr už mala vydané tri vlastné albumy klasickej hudby. Celosvetovú popularitu tomuto " prevtelenému Paganinimu", ako ju nazývajú, však prinieslo až Vanessino hudobné experimentovanie. Doslova šokom sa stalo jej prvé vystúpenie, na ktorom predviedla fúziu klasických diel s techno-popovými aranžmánmi.

Vanessa Mae, toto zázračné dieťa razom dobila svojimi popovými albumami The Violin Player a Storm hitparády a svojim imidžom i emotívnymi vystúpeniami si podmanila publikum rôznych vekových kategórií. Po ôsmich rokoch sa Vanessa Mae znovu vracia do Bratislavy spríjemniť predvianočný večer slovenskému publiku.

Súťažná otázka bola:

Po koľkých rokoch sa vracia Vanessa Mae na Slovensko koncertovať?

1. po siedmich
2. po ôsmich
3. po deviatich

Správna odpoveď:
2. po ôsmich

Výhercovia:

Alexandra Fričová, Bratislava
Marta Brunczviková, Malacky
Klára Hegedűsová, Dolný Bar
Petra Kurincová, Bratislava
Jana Plavuchová, Trnava

Obľúbený album Vanessy Mae si teraz môžeš zakúpiť na Zozname >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu