Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Pálffy: Saskia je v poriadku

Rodičia netajili svoju spokojnosť. Zobraziť galériu (5)
Rodičia netajili svoju spokojnosť.

BRATISLAVA - Návšteva bratislavskej nemocnice na Antolskej ulici je každodenným programom moderátorky Andrey Pálffy-Belányi (30) a jej manžela, hokejového mága Žiga Pálffyho (35).

Ich malá dcérka Saskia je ešte stále pod dozorom lekárov. Mladí rodičia však už majú dôvod na úsmev. „Je v poriadku,“ pochválil sa spokojný Žigo... Dieťatko prominentného páru prišlo na svet už 2. januára tohto roku, svoju detskú izbičku však zatiaľ nevidelo. Jeho prechodným domovom je nemocničná izba na Antolskej ulici. Bábätko, ktoré sa narodilo predčasne cisárskym rezom, však jeho rodičia každý deň navštevujú, aby sa informovali o jeho zdravotnom stave. Tak to bolo aj včera, keď Pálffyovci predpoludním navštívili oddelenie, kde je už dvadsať dní hospitalizovaná ich dcérka.

„Dajte jej trochu času,“ odpovedala na otázku, ako sa má dcérka, čerstvá mamička Andrea. Jej úsmev však naznačoval, že novorodeniatko si už onedlho odnesú domov. Optimisticky vyzneli aj slová hokejistu Žiga: „Je v poriadku, a to je dôležité.“ Zostáva len dúfať, že maličká Saskia v dobrom zdraví už čoskoro opustí nemocničnú izbu a byt Pálffyovcov sa naplní detským plačom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu