Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Prvá noc bez Saskie

Andrea s manželom Žigom aj so svokrovcami Pálffyovcami včera navštívili dcérku spoločne.
Andrea s manželom Žigom aj so svokrovcami Pálffyovcami včera navštívili dcérku spoločne.

BRATISLAVA - Už ju môže iba navštevovať! Novopečená mamička Andrea Pálffy-Belányi (30) strávila pondelňajšiu noc bez svojej dcérky.

Moderátorku totiž predvčerom prepustili z nemocnice, no jej dievčatko, ktoré prišlo na svet predčasne, muselo zatiaľ ostať v starostlivosti lekárov. A tak sa včera Andrea spolu s manželom Žigom (34) vybrali svoju Saskiu aspoň pozrieť. Po prvýkrát si vnučku boli obzrieť aj Žigovi rodičia.

Je utorok, 11.02 hod. Moderátorka Andrea Pálffy-Belányi a jej manžel, bývalý hokejista Žigo Pálffy, opúšťajú byt na Zámockej ulici a spoločne odchádzajú do nemocnice na Antolskej ulici v Bratislave, aby navštívili svoju dcérku. Hoci Andreu prepustili už v pondelok, malá Saskia ešte stále leží v inkubátore na jednotke intenzívnej starostlivosti.

O 11.34 hod. sa Andrea a Žigo v závese s hokejistovými rodičmi Pálffyovcami staršími objavujú v nemocnici a miznú za dvermi novorodeneckého oddelenia. V nemocničnej izbe, kde dievčatko leží, sa zdržia asi hodinu, a potom spoločne odchádzajú. Týždeň po dramatickom pôrode však na ich tvárach badať pokoj. A veru si to zaslúžia. Najmä Andrea, ktorá si tehotenstvo doslova odtrpela. Už od decembra ležala v súkromnom zariadení Koch, no keď jej odtiekla plodová voda, museli ju urýchlene previezť do nemocnice.

Malá Pálffyová sa narodila v 31. týždni tehotenstva, čím len o vlások unikla ohrozeniu života, preto stále leží v inkubátore na jednotke intenzívnej starostlivosti. Podľa informácií Nového Času je však bábätko geneticky v poriadku a z predčasného narodenia sa pomaly zotavuje. A na koho sa podobá? Na prvý pohľad sa vraj veľmi ponáša na svojho tatka Žiga. A na to je bývalý majster puku určite hrdý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu