Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová: Chce sa znova vrátiť do STV!

Andrea Belányiová Zobraziť galériu (13)
Andrea Belányiová

BRATISLAVA - Hovorí sa, že vstúpiť dvakrát do tej istej rieky sa nevypláca, no zjavne to nebude prípad Andrey Belányiovej (29). Tá len pred pol rokom odišla z postu moderátorky večerných Správ Slovenskej televízie (STV) a už by sa do tejto verejnoprávnej inštitúcie znovu chcela vrátiť.

„Áno, stretla som sa s pánom Rybníčkom,“ potvrdila esemeskou informáciu Nového Času manželka slovenského hokejistu Žigmunda Pálffyho (33). Neoficiálnu schôdzku generálneho riaditeľa STV Richarda Rybníčka a bývalej moderátorky Andrey Belányiovej nepoprel ani člen manažmentu STV Branislav Zahradník: „Stretli sa v stredu mimo budovy televízie. Bola to obojstranne iniciovaná schôdzka.“ Podľa jeho slov vedenie televízie s niekdajšou hviezdou večerného spravodajstva udržalo dobré vzťahy aj napriek tomu, že Belányiová odišla z STV po ročnom pôsobení takmer zo dňa na deň. A to len kvôli svojej láske - Žigovi. Práve za týmto mužom odcestovala vlani v septembri do amerického Pittsburghu, kde Pálffy hral v tíme Tučniakov. Pár sa v decembri tajne zosobášil a nedávno sa vrátil späť na Slovensko.

Andrea si teraz hľadá prácu a zrejme sa jej zacnelo po niekdajšom pracovisku. Ako moderátorka Správ zarábala 70-tisíc mesačne. Návrat na tento post možný nebude, veď si tam slušne počínajú jej nástupkyne Jarmila Hargašová-Lajčáková a Jana Majeská. „Napriek tomu by pán Rybníček rád videl pani Belányiovú opäť na našej obrazovke,“ prízvukoval Zahradník. Možno sa s Andreou dohodnú na uvádzaní športovej relácie - keď už má doma jedného z najslávnejších slovenských športovcov...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu