Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová a Pálffy: Vrátili sme sa!

Dvojica opúšťa dom hokejistových rodičov. Zobraziť galériu (2)
Dvojica opúšťa dom hokejistových rodičov.

SKALICA - Po štyroch mesiacoch sú opäť doma! Presne toľko času strávila za oceánom bývalá moderátorka STV Andrea Belányiová (29), kam v septembri odletela za hokejistom Žigmundom Pálffym (33). Z Ameriky sa pred pár dňami vrátili už ako manželia.

Po ich tajnej svadbe sa Novému Času ako prvému podarilo na Slovensku odfotografovať prominentných manželov. Žigo a Andrea včera krátko po poludní vychádzali z rodného domu športovca, nastúpili do hokejistovho terénneho auta a smerovali do Senice.

„Áno, už sme prišli domov,“ nemohla ďalej popierať návrat na Slovensko exhlásateľka Slovenskej televízie Andrea Belányiová. Za štyri mesiace strávené v Amerike sa stihla tajne vydať za jedného z najlepšie platených slovenských športovcov. A Ziggy zas skoncoval s profesionálnou kariérou útočníka v tíme NHL Pittsburgh Penguins. Aké povinnosti majú novomanželia krátko po návrate domov, odmietli Novému Času prezradiť.

„O našom súkromí sa nechcem baviť,“ nekompromisne znel hlas niekdajšej televíznej star. Prominentný pár zrejme bude musieť vybaviť formality ohľadom manželského zväzku uzavretého v decembri za veľkou mlákou, ktoré musia odobriť aj slovenské úrady. A určite ich čaká i oslava Andreiných okrúhlych - tridsiatych - narodenín. Tie si pôvabná brunetka pripomenie malým žúrom už zajtra.

„Nie som zástanca veľkých osláv. Mám radšej také menšie, ale určite ich oslávime,“ podotkla Andrea. Podľa zistení Nového Času si manželia v utorok boli pozrieť Žigovho dostihového koňa, dvojročného Charriota, ktorého kúpil z českej stajne v Napajedlách za približne pol milióna korún. O toho sa stará profesionálny tréner koní Roman Dohnálek v žrebčíne Kobylany (okr. Skalice).

Žiaľ, Pálffy a Belányiová aj po návrate z Ameriky pokračujú v nezmyselnej hre na mlčanie. Odmietajú poskytnúť akékoľvek informácie zo svojho súkromia a pred novinármi sa skrývajú. Na to, aby sa zbavili prehnaného záujmu médií, by stačilo usporiadať tlačovú besedu, na ktorej by krátkym vyhlásením uspokojili verejnosť hladnú po informáciách. Hádam sa však dočkáme. Napriek tomu, vitajte doma, Pálffyovci...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu