Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Žigo a Andrea: Už sú manželia!

Andrea sa za Veľkou mlákou v decembri vydala za Žiga. Zobraziť galériu (15)
Andrea sa za Veľkou mlákou v decembri vydala za Žiga.

PITTSBURGH/SKALICA - Spoza Atlantického oceána dorazila na Slovensko horúca informácia - hokejový útočník pittsburských Tučniakov Žigmund Pálffy (33) a bývalá televízna hlásateľka Andrea Belányiová (29) sa tajne zosobášili! "Brali sa v decembri a na svadbe boli aj Ziggyho rodičia," povedal Novému Času zdroj blízky dvojici.

Rodičia nevesty i ženícha napriek všetkému prísne utajovaný sobáš zatĺkajú. "Boli sme v decembri za Žigom v Pittsburghu, to je pravda! Ale o svadbe nič neviem," zahovára so smiechom vo dverách Žigovho rodinného domu v Skalici jeho matka. So synovou partnerkou je veľmi spokojná a teší sa aj na vnúčatá.

"Dobre sa tam o nás starala, bola veľmi milá a ochotná," chváli nevestu pani Pálffyová. Rovnako nepotvrdzuje informáciu o sobáši ani Andreina mama: "Vôbec to nie je pravda, žiadna svadba nebola!" Naše informácie sa však potvrdili v Pálffyho rodnej Skalici. "Vieme, že sa zosobášili. Ale novomanželia nie sú povinní nás o tom informovať. Ak budú chcieť slovenský sobášny list, musia si preň prísť osobne," povedala pracovníčka miestnej matriky.

Dvojica sa zosobášila v decembri, práve keď Žigo prežíval ťažké obdobie. Novú sezónu začal v klube Pittsburgh Pinguins, kde sa mu od začiatku nepáči. Nebol spokojný s platom, pre zranenie nemohol hrávať, jeho otec mal navyše vážne zdravotné problémy.

Zdá sa, že sobáš s milovanou osobou bol pre oboch ideálnou príležitosťou, ako začať odznova. Vyzerá to tak, že po divokom vzťahu so Zorou Czoborovou, Henrietou Nagyovou a Mariannou Ďurianovou Ziggy konečne našiel ženu, s ktorou chce stráviť zvyšok života. A možno už čoskoro bude jeho radosť väčšia, keď im do rodiny pribudne ďalší člen...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu