Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiovej mama potvrdila, že jej dcéra sa vydala za Pálffyho

Andrea Belányiová Zobraziť galériu (14)
Andrea Belányiová

SKALICA/KOŠICE - Ľady sa pohli po tom, čo Nový Čas odhalil bleskovú svadbu hokejistu Žigmunda Pálffyho (33) a bývalej televíznej moderátorky Andrey Belányiovej (29) na americkom kontinente, dostali sa na povrch detaily z tohto prísne zatajovaného sobášneho aktu.

Pravdivosť informácie okrem niekoľkých hokejistov potvrdila aj Belányiovej matka Mária: „Áno, zobrali sa a teší ma to!“ Zverejnenie rodinného tajomstva však nepohlo rodičmi slávneho skalického rodáka, ktorí sa pred novinármi doslova zabarikádovali vo svojom dome. Napriek neochote príbuzných sme zistili, že Andrea a Žigo si „osudové“ áno povedali pravdepodobne na Štedrý deň!

Belányiová a Pálffy sú v americkom Pittsburghu spolu od konca vlaňajšieho septembra, kam za ním moderátorka priletela z rakúskeho letiska Schwechat. Odvtedy si párik užíval anonymitu veľkomesta a mohol sa v pokoji pripraviť na najkrajší deň deň svojho života. A že tomu obaja aj verili, o tom svedčí skutočnosť, že sobáš mali s najväčšou pravdepodobnosťou na Štedrý deň!

Podľa oficiálnej správy klubu sa hokejový útočník pittsburských Tučniakov 23. decembra ospravedlnil z predzápasového rozkorčuľovania. Bol to dosť nezvyčajný postup, aj napriek tomu, že Žigo bol krátko po zranení slabín. Práve v ten deň mohol budúci ženích „doťahovať“ detaily sobáša, na ktorom boli prítomní aj jeho rodičia!

Žigo mal na prípravu svadby dostatok času, veď „doma“ - v Pittsburghu - hral so svojím klubom od polovice decembra do 1. januára tohto roku. „Urobili to veľmi rýchlo. Nechceli, aby o tom vedelo veľa ľudí,“ prezradil Novému Času Pálffyho bývalý spoluhráč. Záhadou však zostáva, prečo je okolo tejto radostnej udalosti hrobové ticho. Okrem strohého vyjadrenia Andreinej matky, ktorá sobáš iba potvrdila, odmietla k nemu čokoľvek iné povedať. Príčinou jej mlčania a miernej mrzutosti môže byť aj fakt, že sa na svadbe svojej dcéry nezúčastnila...

Naopak Žigovi rodičia, ktorí svedkami tejto udalosti boli, médiám žiadne vyjadrenie neposkytli. O príčinách ich zarytosti možno len špekulovať. Ziggyho rodičia zrejme dostali od svojho syna prísny zákaz čokoľvek o sobáši hovoriť. A pre Pálffyovcov je synovo želanie zrejme rozkazom...

Mnohí fanúšikovia slávneho športovca by sa však s ním radi podelili o túto milú udalosť. Žigova manželka Andrea sa v Amerike dosiaľ zdržuje na turistické víza, ktoré jej udelili na desať rokov. Pracovať t am v š a k nemôže. Po sobáši s hokejistom, ktorý už americký pas vlastní, má väčšiu šancu uspieť so žiadosťou o americké občianstvo. Ich dieťa, ktoré by sa narodilo v krajine neobmedzených možností, by občianstvo získalo automaticky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu