Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Rybníček a Chabroňová: Sme spolu!

Andrea Chabroňová Zobraziť galériu (11)
Andrea Chabroňová

BRATISLAVA - Stretávajú sa na káve, telefonujú si, chodia spolu na dlhé prechádzky... Už to nie je len pracovný vzťah. Generálny riaditeľ Slovenskej televízie Richard Rybníček (36) začal v poslednom období čoraz častejšie vyhľadávať spoločnosť atraktívnej mladej ženy.

Nie je ňou nik iný, ako moderátorka estévečkárskej relácie Extra, 25-ročná prvá vicemiss Slovenskej republiky 2000 Andrea Chabroňová! "Nebudeme to tajiť, máte pravdu," priznali farbu obaja.

Povestná iskra preskočila medzi nimi len nedávno. Stalo sa to v polovici decembra, keď sa Rybníček osobne prišiel pozrieť na generálku silvestrovského galaprogramu. "Keď zbadal Andreu, zostal stáť ako obarený," potvrdili svedok reakciu šéfa verejnoprávnej televízie, keď na pódiu zbadal pôvabnú krásku. Nebolo mu všetko jedno. Na jednej strane ho lákalo Andreu okamžite osloviť, no vzhľadom na jeho pozíciu to nebolo také jednoduché. Bol si totiž vedomý, že vzťah medzi nadriadeným a podriadenou by pre moderátorku nebol najšťastnejším riešením. Bola by to práve Chabroňová, kto by ťahal za kratší koniec.

Rybníček svoje prvotné obavy zrejme prekonal a moderátorku pozval na kávu. Po prvom stretnutí nasledovalo ďalšie a ďalšie... "Všetko je ešte v začiatkoch, preto to nechcem zakríknuť. Spolu sa na verejnosti prvýkrát ukážeme tento týždeň na slávnostnom odovzdávaní cien OTO (Osobnosť televíznej obrazovky, pozn. red.)," poznamenal na margo rodiaceho sa vzťahu šéf estévečky. Opatrná vo vyjadreniach je aj Andrea, ktorá okrem sympatií prechovávaných k šéfovi STV nechcela nič viac prezradiť.

O dôvodoch, prečo sa Rybníček rozhodol napriek počiatočným obavám "vhupnúť" do nového vzťahu (vlani v septembri ukončil štvormesačný vzťah s 26-ročnou Pezinčankou Janou Krajčiovou), možno len špekulovať. Pravdou je, že za svoj životopis sa 25-ročná Bratislavčanka hanbiť nemusí. Je slobodná, jej minulosť nie je opradená škandálmi a okrem toho, že externe pripravuje pre STV reláciu Extra, diaľkovo študuje druhý ročník súkromnej Univerzity J. A. Komenského v Prahe, odbor sociálna a masová komunikácia. Bývalá prvá vicemiss začala svoju hlásateľskú kariéru na obrazovkách STV v roku 2001, pričom práve v rámci Rybníčkovho "nového začiatku" ju z obrazu stiahli. Už vtedy sa na Andreinu adresu šéf STV vyjadril: „Je to výrazný televízny talent".

Chabroňová mu smeč vrátila a vyhlásila: „Čakám na ponuky." A dočkala sa. Získala flek moderátorky relácie Extra o pikoškách a zaujímavostiach zo sveta i z domáceho prostredia. Jej meno sa vlani spomínalo v súvislosti s moderovaním prvej série SuperStar, ktoré nakoniec získala Adela Banášová. Andreina chvíľa však prišla v ostatnom silvestrovskom programe estévečky po boku Braňa Bruna Cibereja, kde si ju všimol sám "generálny".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu