Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Rybníček je opäť sám!

Richard Rybníček a jeho o 9 rokov mladšia priateľka Jana Krajčovičová už nie sú pár.
Richard Rybníček a jeho o 9 rokov mladšia priateľka Jana Krajčovičová už nie sú pár.

BRATISLAVA - Ich láska trvala len štyri mesiace. Vzťah generálneho riaditeľa Slovenskej televízie (STV) Richarda Rybníčka (35) a 26-ročnej Pezinčanky Jany Krajčovičovej je už minulosťou. Čo bolo príčinou rozchodu šéfa verejnoprávnej televízie a šarmantnej absolventky Ekonomickej univerzity?

Podľa zistení Nového Času za rozchodom dvojice stojí ich pracovná zaneprázdnenosť. "Obaja sú v zamestnaní extrémne vyťažení. O každý vzťah sa treba starať a oni na to, jednoducho, nemali čas," prezradil náš zdroj z televízie. Informáciu o konci vzťahu potvrdil pre náš denník aj sám R. Rybníček, avšak dôvody rozchodu konkretizovať nechcel: "Prepáčte, ale nemienim o tejto citlivej téme hovoriť na verejnosti." Priestor na vyjadrenie sme chceli ponúknuť aj jeho expriateľke J. Krajčovičovej, no do uzávierky novín sa nám s ňou nepodarilo skontaktovať.

Pre Rybníčka bola pôvabná bruneta prvou ženou po štyroch rokoch, s ktorou sa ukázal na verejnosti po smrti priateľky Zuzany. Dvojica spočiatku svoj vzťah tajila a stretávala sa za hranicami Slovenska. Nový Čas ho však začiatkom júla odhalil, keď sa párik ruka v ruke prechádzal na nádvorí Bratislavského hradu. Vtedy mala dvojica za sebou len mesačné randenie a obaja nešetrili chválou na partnerovu adresu. ,,Janka je cieľavedomá, ambiciózna žena s veľkým srdcom. Našiel som v nej človeka, ktorý mi je oporou, a to si veľmi vážim," povedal v tom čase Rybníček. Janku pracujúcu v známej poradenskej firme zaujala na generálnom riaditeľovi "osobnosť s charizmou a spoločné záujmy".

Podľa dôveryhodného zdroja zo zákulisia estévečky sa Rybníček a a Krajčovičová rozišli začiatkom septembra a rozchod nesprevádzali žiadne emotívne scény: "Bolo to korektné. Dohodli sa a zostali priateľmi." Po štyroch mesiacoch je šéf STV znovu singel a zdá sa, že ranu na duši si bude liečiť prácou. A tej bude mať v súvislosti s prípravou druhej série speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar viac než dosť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu