Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Diabolské Vianoce – vianočný koncert s najväčšími hviezdami česko-slovenskej popmusic

Už 15.decembra o 19-tej hodine môžete zažiť v bratislavskej Sibamac Aréne NTC exkluzívny vianočný koncert plný zvučných mien slovenského a českého hudobného neba pod názvom Diabolské Vianoce 2006.

Koncert ponúkne tie najkrajšie a najznámejšie vianočné skladby a množstvo netradičných vianočných verzií známych hitov, ktoré vzniknú špeciálne pre túto príležitosť v doprovode orchestra Diabolských huslí.

V jedinečnej zostave účinkujúcich nebudú chýbať: Helena Vondráčková, Pavol Habera, Miro Žbirka, Richard Muller, Peter Dvorský, Milan Lasica, IMT Smile, Robo Grigorov, Tublatanka, P.S., Karol Malý a Vanesska Šarköziová.

Moderátormi jedinečného vianočného koncertu sú momentálne najpopulárnejší slovenskí moderátori: Martina Šimkovičová a Vilo Rozboril.

Záverečnou spoločnou skladbou koncertu „Každý deň budú vraj Vianoce“ si účinkujúci pripomenú kolegu, kamaráta a priateľa Mariána Kochanského... Nebude to len koncert – aj na Vás čaká jedno vianočné prekvapenie... Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu