Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Nezabudnuteľný Televízny Vianočný koncert s Ottom & Petrou - 19.11.2024

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archív Otto Weiter)

Otto Weiter s manželkou Petrou a ich exkluzívnymi hosťami pre Vás tento rok pripravili v novembri v Dome kultúry v Topoľčanoch nezabudnuteľný televízny Vianočný koncert.

Vianoce nie sú len o koledách. Vianoce sú sviatkami radosti, veselosti, hádam aj preto si každý pred Vianocami želá známe: „Šťastné a veselé!“  Aj preto Petra s Ottom starostlivo vyberali pozvaných hostí, aby bol tento koncert pre Vás vskutku nezabudnuteľný.

„Vážime si dôveru divákov a fanúšikov. Ich šťastný výraz v tvárach počas koncertov a programov, ktoré pre nich po celý rok vytvárame s láskou. Rovnako sme vďační za nádherné, spoločne prežité chvíle, preto aj touto cestou všetkých srdečne pozývame ako poďakovanie za podporu, fandenie, tanec, skvelú náladu, na „Nezabudnuteľný Televízny Vianočný koncert“ - 19.11.2024 do Topoľčian.

Tento veľkolepý vianočný program je pod moderátorskou taktovkou skvelého speváka a miláčika žien OTTA WEITERA, kde po jeho boku nebude chýbať ani jeho rovnako obľúbená a šarmantná manželka a speváčka PETRA WEITER.

Otto a Petra majú každý na svojom konte niekoľko albumov a ocenení. Dnes je tento manželský tandem považovaný za to najlepšie spojenie, ktoré sa od čias Dvorský/Bohdalová mohlo spojiť a ich spoločná Otto Weiter show je rovnako právom považovaná za najlepšiu a najväčšiu televíznu hudobno-zábavnú show od čias REPETE!

Nezabudnuteľný Televízny Vianočný koncert
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Otto Weiter)

V programe sa Vám ďalej predstavia:

Jaromír Mayer (CZ) , Peter Stašák, Maja Velšicová, Mára & Karel Peterka (CZ), Karin Majtánová, Marika Škultétyová (NL), Josef Zoch (CZ), Klimentovci ml., Soňa Kopčanová, Zuzana Martinsen (NO), Lady Colors, David Band, Jaroslav Dvorský, Spodorecha...

Počas televízneho nakrúcania môžete sedieť, ale si aj tancovať. Spoločne si zaspievať ako vianočné piesne a koledy, tak aj množstvo známych hitov a šlágrov.

Príďte sa odreagovať, zaspievať si, stretnúť svojich priateľov, pozhovárať sa a urobiť si pamätné foto so svojím obľúbeným interpretom a zažite tak nezabudnuteľnú a neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, ktorú zažijete len na tomto veľkolepom hudobno-zábavnom programe!

Tešíme sa na Vás!!

Vstupné kinové sedenie 20€

Vstupné sedenie pri stoloch s občerstvením 25€

Vstupenky sú dostupné na Predpredaj.sk

www.ottoweiter.sk

FB: https://www.facebook.com/?form=MT00M3

IG: ottoweiter_petraweiterofficial

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu