Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová odletela za Žigom!

Belányiová sa kvôli láske a túžbe po dieťati vzdala televíznej kariéry. Zobraziť galériu (8)
Belányiová sa kvôli láske a túžbe po dieťati vzdala televíznej kariéry.

BRATISLAVA - Andrea Belányiová (29) včera v skorých ranných hodinách odletela za svojím snúbencom, hokejistom Žigom Pálffym (33) do USA. Pár, ktorý sa po krátkom vzťahu v lete zasnúbil, je teraz o ďalší krôčik bližšie k svojmu najväčšiemu snu. Podľa zdroja blízkeho atraktívnej exmoderátorke večerného spravodajstva Slovenskej televízie im k dokonalému šťastiu chýba už len jedno - bábätko.

"Víza som dostala, v televízii končím a všetko ostatné je moja súkromná vec," povedala stručne Andrea pár dní pred odletom. Na dlhú cestu za svojou láskou sa vybrala včera ráno okolo šiestej hodiny z rakúskeho letiska Schwechat. Podľa zdroja blízkeho tmavovláske sa už chvíle, keď sa po približne mesiaci opäť uvidí so Žigom, nevedela dočkať. Obdobie, ktoré trávila na Slovensku, kým hokejista už bol v USA, vraj znášala veľmi ťažko.

V nedeľu večer stála ešte sympatická rodáčka z Košíc naposledy pred kamerami. No potom už nasledovalo definitívne lúčenie. "Bolo to veľmi milé, doniesla nám aj bonboniéru. Želáme jej veľa šťastia," povedal člen manažmentu STV Branislav Zahradník. S tímom ľudí, s ktorým moderátorka priamo spolupracovala pri nakrúcaní, sa vraj lúčila so slzami v očiach.

Zdá sa, že zaľúbencom už teraz nič nestojí v ceste založiť si rodinu. Obaja vraj nesmierne túžia po bábätku a moderátorka sa pre tento sen ochotne vzdala i svojho lukratívneho džobu. Tu bola žiadaná a úspešná, no v Amerike ju nateraz čaká "kariéra" ženy v domácnosti. "Dostala som turistické víza na 10 rokov. Pracovať tam teda nemôžem," potvrdila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu