Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová so Žigom do Ameriky!

Belányiová s najväčšou pravdepodobnosťou do dvoch mesiacov opustí spravodajské štúdio STV. Zobraziť galériu (16)
Belányiová s najväčšou pravdepodobnosťou do dvoch mesiacov opustí spravodajské štúdio STV.

BRATISLAVA - Slovenská televízia lapá po dychu. Moderátorka jej hlavného večerného spravodajstva, atraktívna Košičanka Andrea Belányiová (28), dala z minúty na minútu zbohom uvádzaniu Novín STV.

Dôvodom jej náhleho rozhodnutia je najbohatší slovenský hokejista Žigmund Pálffy (33), s ktorým sa zasnúbila pred niekoľkými týždňami. Rodák zo Skalice si to v najbližšej hokejovej sezóne namieri do klubu Pittsburgh Penguins. A sympatická tmavovláska ide s ním.

Toto estévečka skutočne nečakala. Belányiová sa bez dlhého rozmýšľania rozhodla oznámiť svoje plány generálnemu riaditeľovi Richardovi Rybníčkovi a členovi manažmentu STV Branislavovi Zahradníkovi. "Je pravda, že sme sa stretli v súvislosti s mojím ďalším pôsobením v spravodajstve Slovenskej televízie. O výsledkoch rokovania však nechceme zatiaľ hovoriť," tajila Andrea. Rovnako skúpy na slovo bol aj Zahradník, ktorý síce stretnutie potvrdil, no o jeho obsahu nepovedal takmer nič: "Bolo to príjemné, približne 45-minútové posedenie, kde nám oznámila svoje plány."

Mladá Košičanka sa k otázkam, či sa po odchode do Ameriky za Pálffyho vydá, nechcela vyjadrovať. Rovnako sa jej zdali predčasné aj otázky v súvislosti s prácou v Spojených štátoch amerických. Keďže Žigo dostal trojročnú zmluvu s ročnou gážou približne 413 miliónov korún, jeho snúbenica za toto obdobie nebude musieť ani prstom pohnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu