Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belányiová & Pálfy: Spolu už od rána!

Andrea Belányiová Zobraziť galériu (9)
Andrea Belányiová

BRATISLAVA - Len dva dni po zverejnení tajných zásnub 28-ročnej moderátorky večerného spravodajstva Slovenskej televízie Andrey Belányiovej s hokejovým útočníkom Žigmundom Pálffym (33) Nový Čas zastihol pôvabnú brunetu, ako opúšťa Ziggyho luxusný byt na bratislavskej Zámockej ulici v ranných hodinách.

Je streda 8.35 hod. Z podzemnej garáže patriacej k honosnému sídlu známeho športovca vyráža Pálffyho čierny dvojmiliónový džíp VW Touareg. V aute je aj jeho snúbenica - šarmantná televízna moderátorka. Ich cesta končí len pár metrov od domu. Ziggy zabrzdí a nakloní sa k Andrei. Niekoľko sladkých bozkov na rozlúčku a moderátorka presadá do svojho strieborného VW Polo, ktoré má odstavené na parkovisku pred domom. "Bola som len na návšteve," odvetila Belányiová na otázku, či je pre ňu Zámocká ulica už trvalým, alebo len prechodným bydliskom.

Nie je však jasné, prečo parkovala svoje auto pred domom a nie v podzemnej garáži, ktorá k Pálffyho dvojpodlažnému bytu patrí. Prečo Žigo nedal svojej snúbenici vstupnú kartu do týchto priestorov, kde pred rokom odstavovala svoje auto jeho vtedajšia milenka, moderátorka Markízy Marianna Ďurianová? Túto otázku sme chceli položiť aj jemu, no odbil nás vyhlásením: "Už viete všetko," a vypol telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu